Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Billy Joel si Elton John colaborează din nou!

Billy Joel sărbătorește recuperarea de după operația de înlocurie de șold pe care a suferit-o în noiembrie anul trecut prin revenirea pe scenă. Artistul îl va însoți pe Elton John... Continuare »
elton john_billy joel

elton john_billy joelBilly Joel sărbătorește recuperarea de după operația de înlocurie de șold pe care a suferit-o în noiembrie anul trecut prin revenirea pe scenă.

Artistul îl va însoți pe Elton John la concertul pe care acesta îl va susține în martie la Madison Square Garden din New York.

Billy Joel și Elton John au mai colaborat de-a lungul timpului, ultima oară în 2009 când au străbătut împreună Statele Unite pentru un mini-turneu (Face 2 Face). Sunt așteptate confirmările oficiale din partea celor doi artiști.

Elton John ar trebui să cânte la Madison Square Garden pe 16 și 20 martie.

Citește mai multe despre Billy JoelElton John
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Metallica"- cel mai vândut album!

Albumul Metallica, lansat în 1991 de rockerii americani este cel mai bine vândut album al ultimilor 20 de ani. Cunoscut...

Închide