Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Billy Joel si Elton John colaborează din nou!

Billy Joel sărbătorește recuperarea de după operația de înlocurie de șold pe care a suferit-o în noiembrie anul trecut prin revenirea pe scenă. Artistul îl va însoți pe Elton John... Continuare »
elton john_billy joel

elton john_billy joelBilly Joel sărbătorește recuperarea de după operația de înlocurie de șold pe care a suferit-o în noiembrie anul trecut prin revenirea pe scenă.

Artistul îl va însoți pe Elton John la concertul pe care acesta îl va susține în martie la Madison Square Garden din New York.

Billy Joel și Elton John au mai colaborat de-a lungul timpului, ultima oară în 2009 când au străbătut împreună Statele Unite pentru un mini-turneu (Face 2 Face). Sunt așteptate confirmările oficiale din partea celor doi artiști.

Elton John ar trebui să cânte la Madison Square Garden pe 16 și 20 martie.

Citește mai multe despre Billy JoelElton John
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Metallica"- cel mai vândut album!

Albumul Metallica, lansat în 1991 de rockerii americani este cel mai bine vândut album al ultimilor 20 de ani. Cunoscut...

Închide