Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Amy Winehouse, concert de revenire în Brazilia!

Amy Winehouse a susținut în acest weekend la Santa Monica în Bazilia un concert de revenire după o pauză cauzată de problemele serioase pe care le-a avut cu băutura și... Continuare »
amy-winehouse

amy-winehouseAmy Winehouse a susținut în acest weekend la Santa Monica în Bazilia un concert de revenire după o pauză cauzată de problemele serioase pe care le-a avut cu băutura și drogurile în ultima perioadă.

Contrar zvonurilor cum că prestația ei scenică și muzicală lasă mult de dorit, artista s-a ridicat la așteptările publicului făcând un show ca în vremurile bune.

Concertul din Santa Monica este primul dintr-o listă de cinci pe care artista le va susține în Brazilia. Pentru fiecare reprezentație, Amy va primi un milion de lire sterline.

Setlistul de sâmbătă a inclus "Rehab" și un cover după Harry Warren - "The Boulevard Of Broken Dreams".

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Till Lindemann (Rammstein), despăgubit de Apocalyptica

Solistul trupei Rammstein, Till Lindemann va fi despăgubit cu 45.000 de euro de către formația Apocalyptica după ce a câștigat...

Închide