Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Slipknot, cap de afiș la Sonisphere 2011

Festivalul Sonisphere din 2011 îi va avea cap de afiș pe cei de la Slipknot. Mai multe formații vor fi anunțate în cursul acestei luni. Slipknot va îngloba participarea la... Continuare »
Slipknot

SlipknotFestivalul Sonisphere din 2011 îi va avea cap de afiș pe cei de la Slipknot. Mai multe formații vor fi anunțate în cursul acestei luni. Slipknot va îngloba participarea la Sonisphere într-un turneu de mai mare amploare.

"Abia așteptăm să ne petrecem vara în Europa. Acest turneu va fi despre noi și fanii nostri. Va fi despre celebrarea colegului nostru Paul, basistul trupei, care a murit în urmă cu cateva luni și a moștenirii pe care ne-a lăsat-o. În momentul de față simțim că stăm în fața unei uși întredeschise. Turneul va arde acea ușă! Ne vedem în vară!" au declarat rockerii.

Citește mai multe despre Slipknot
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bateriştii Guns N' Roses şi Black Sabbath cântă pentru John Bonham

Steven Adler şi Vinny Appice, bateriştii de la Guns N' Roses şi trupa Black Sabbath, se află printre cei care...

Închide