Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Slipknot, cap de afiș la Sonisphere 2011

Festivalul Sonisphere din 2011 îi va avea cap de afiș pe cei de la Slipknot. Mai multe formații vor fi anunțate în cursul acestei luni. Slipknot va îngloba participarea la... Continuare »
Slipknot

SlipknotFestivalul Sonisphere din 2011 îi va avea cap de afiș pe cei de la Slipknot. Mai multe formații vor fi anunțate în cursul acestei luni. Slipknot va îngloba participarea la Sonisphere într-un turneu de mai mare amploare.

"Abia așteptăm să ne petrecem vara în Europa. Acest turneu va fi despre noi și fanii nostri. Va fi despre celebrarea colegului nostru Paul, basistul trupei, care a murit în urmă cu cateva luni și a moștenirii pe care ne-a lăsat-o. În momentul de față simțim că stăm în fața unei uși întredeschise. Turneul va arde acea ușă! Ne vedem în vară!" au declarat rockerii.

Citește mai multe despre Slipknot
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bateriştii Guns N' Roses şi Black Sabbath cântă pentru John Bonham

Steven Adler şi Vinny Appice, bateriştii de la Guns N' Roses şi trupa Black Sabbath, se află printre cei care...

Închide