Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Slipknot, cap de afiș la Sonisphere 2011

Festivalul Sonisphere din 2011 îi va avea cap de afiș pe cei de la Slipknot. Mai multe formații vor fi anunțate în cursul acestei luni. Slipknot va îngloba participarea la... Continuare »
Slipknot

SlipknotFestivalul Sonisphere din 2011 îi va avea cap de afiș pe cei de la Slipknot. Mai multe formații vor fi anunțate în cursul acestei luni. Slipknot va îngloba participarea la Sonisphere într-un turneu de mai mare amploare.

"Abia așteptăm să ne petrecem vara în Europa. Acest turneu va fi despre noi și fanii nostri. Va fi despre celebrarea colegului nostru Paul, basistul trupei, care a murit în urmă cu cateva luni și a moștenirii pe care ne-a lăsat-o. În momentul de față simțim că stăm în fața unei uși întredeschise. Turneul va arde acea ușă! Ne vedem în vară!" au declarat rockerii.

Citește mai multe despre Slipknot
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bateriştii Guns N' Roses şi Black Sabbath cântă pentru John Bonham

Steven Adler şi Vinny Appice, bateriştii de la Guns N' Roses şi trupa Black Sabbath, se află printre cei care...

Închide