Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Rammstein lansează album Best of

Trupa Rammstein a confirmat că în prima parte a anului 2011 vor lansa materialul cu cele mai bune melodii de până acum. Oliver Riedel, basistul trupei a declarat că cel... Continuare »
rammstein

rammsteinTrupa Rammstein a confirmat că în prima parte a anului 2011 vor lansa materialul cu cele mai bune melodii de până acum. Oliver Riedel, basistul trupei a declarat că cel mai probabil lansarea va avea loc în aprilie și va include și două melodii în primă audiție.

Pe lângă discul "Best of", formația va lansa și un DVD ce include filmări de la concertele ce au avut loc la începutul lunii decembrie la Bell Centre (Montreal) și la Madison Square Garden (New York). Concertul de la New York a fost prima reprezentație Rammstein din SUA în ultimii 10 ani.

Ultimul album Rammstein, "Liebe Ist Für Alle Da" ("Love Is For Everyone") a fost lansat în octombrie anul acesta.

Citește mai multe despre Rammstein
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Decembrists lansează ediția limitată a albumului "The King Is Dead"

The Decembrists vor lansa ediția limitată a albumului "The King Is Dead" pe 18 ianuarie 2011. Fanii vor avea parte...

Închide