Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Melanie Fiona, senzația R&B a Americii, cantă live la București

Publicat

pe

Melanie-Fiona
Melanie-Fiona

Melanie-Fiona Melanie Fiona (pe numele său real Melanie Fiona Hallim), senzația R&B care a cucerit topurile din întreaga lume cu "Give It To Me Right" concertează pe 2 decembrie în clubul Fratelli Studios din București.

La 20 de ani artista intră în industria americană de muzică prin compunerea pieselor pentru primul său material discografic. In 2006 Rihanna include pe albumul A Girl Like Me piesa “Dem Haters” una dintre compozițiile Fionei.

Cariera ei ia avânt în 2007, când semnează un contract de management cu casa de înregistrari SRC Records, îar din colaboarea cu producătorii Salaam Remi și Supa Dups rezultă “The Bridge” primul album de studio al interpretei.

Lansat în Canada in 2009, "The Bridge" ce conţine doisprezece piese cu influenţe pop, RnB, soul şi hip-hop a fost primit cu caldură de către criticii de specialitate.

In septembrie 2009 este lansat la nivel internațional “It Kills Me”, cel de-al doilea disc semnat Melanie Fiona. Piesa care dă numele albumului ajunge pe locul 1 în clasamentul Billboard R&B și crește astfel popularitatea albumului care rămâne astfel pentru mai multe săptămâni consecutive în ierarhiile de specialitate.

Biletele pot fi achiziţionate, în limita capacităţii locaţiei (1000 de locuri), la prețul de 200 lei. Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librăriile Humanitas).

Un comentariu

Trending