Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

"Hold My Hand"- Michael Jackson (VIDEOCLIP)

Publicat

pe

michael-jackson-akon-hold-my-hand
michael-jackson-akon-hold-my-hand

michael-jackson-akon-hold-my-handVideoclipul integral "Hold My Hand", primul single postmortem semnat Michael Jackson a fost lansat oficial.

Piesa este un duet făcut cu Akon, iar videoclipul înfăţişează imagini cu Michael din ultimii săi ani de viaţă alături de imagini cu oameni care au fost inspiraţi de-a lungul vremii de Regele Muzicii Pop.

Mark Pellington, regizorul videoclipului, afirma: "Videoclipul este un tribut pentru tot ceea ce a făcut Michael şi tot ceea ce a însemnat el - bucuria vieţii, dragoste şi puterea dragostei."

Piesa "Hold My Hand" este inclusă pe albumul "Michael", album pentru care au mai colaborat 50 Cent şi Lenny Kravitz. Deşi albumul va fi lansat abia pe 14 Decembrie, el poate fi ascultat integral pe site-ul oficial al lui Michael Jackson.

Muzică și film

Filmul biografic despre Michael Jackson și-a completat distribuția; ce actori îi joacă pe membrii Jackson 5

Opt actori au fost aleși pentru a-i interpreta pe Jermaine, Marlon, Tito și Jackie Jackson la vârste diferite. Aceștia li se alătură lui Juliano Krue Valdi și Jaafar Jackson, care îl vor portretiza pe Michael Jackson. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Michael Jackson Live in Bucharest Dangerous Tour
Michael Jackson Live in Bucharest Dangerous Tour │ FOTO: Michael Jackson

După ce Jaafar Jackson, nepotul lui Michael Jackson, a fost ales să-l interpreteze pe regele muzicii pop, iar Juliano Krue Valdi, în vârstă de 9 ani, să portretizeze o versiune mai tânără a lui Jackson, fanii regretatului artist au așteptat cu nerăbdare să vadă ce actori vor completa restul familiei Jackson.

Colman Domingo, actor nominalizat la Premiile Oscar 2024 la categoria "Cel mai bun actor" pentru filmul "Rustin", va intra în pielea lui Joe Jackson. Soția sa, și mama lui Michael Jackson, Katherine, va fi interpretată de Nia Long. Miles Teller va deveni avocatul John Branca.

În ceea ce privește grupul Jackson 5, implicit frații lui Michael Jackson, aceștia vor beneficia de câte doi actori fiecare, pentru versiunea tânără și versiunea mai matură. Astfel:

Jermaine Jackson

  • Jayden Harville - versiunea tânără
  • Jamal R. Henderson - versiunea mai matură

Marlon Jackson

  • Jaylen Lyndon Hunter - versiunea tânără
  • Tre Horton - versiunea mai matură

Tito Jackson

  • Judah Edwards - versiunea tânără
  • Rhyan Hill - versiunea mai matură

Jackie Jackson

  • Nathaniel Logan McIntyre - versiunea tânără
  • Joseph David-Jones - versiunea mai matură

Filmul "Michael" este regizat de Antoine Fuqua și va avea premiera pe 18 aprilie 2025. Scenariul este scris de John Logan, iar filmul este produs de Graham King, câștigător al Oscarului pentru "The Departed" (2006) și de trei ori nominalizat pentru "The Aviator" (2004), "Hugo" (2011) și "Bohemian Rhapsody" (2018). Cel din urmă film a câștigat patru Premii Oscar, inclusiv la categoria "cel mai bun actor" - Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury.

Citește în continuare

Trending