Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Gotan Project, din nou în România!

Publicat

pe

Gotan Project
Gotan Project

Gotan ProjectGotan Project, încântaţi de căldura cu care publicul i-a primit în vara anului 2010, pregătesc o reîntoarcere (a patra) la Bucureşti pe 28 februarie 2011 la Sala Palatului.

Considerată cea mai cunoscută trupă de electro-tango a momentului, Gotan Project a început ca un experiment muzical. Philippe Cohen Solal, Eduardo Makaroff şi Christoph H. Müller au fost cei care au adus accente din folclorul argentinian pe scena electronică.

"La Revancha del tango" primul lor album s-a vândut într-un million de copii; "Lunatico" al doilea primeşte influenţe pronunţate de jazz şi trimite Gotan Project în turneu în jurul lumii; "Tango 3.0" apare în 2010 după 12 ani de experienţă şi mai mult de 2 milioane de discuri vândute şi face din Gotan Project muzică de degustat la orice oră.

Biletele au preţuri promoţionale în perioada 15 - 26 decembrie: 96 lei, 120 lei, 152 lei, 192 lei, iar din 27 decembrie au preţ întreg: 120 lei, 150 lei, 190 lei sau 240 lei, în funcţie de categorie. Tichetele se pot cumpăra online, pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Humanitas).

Trending