Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Gorillaz lansează album nou de Crăciun!

Publicat

pe

gorillaz
gorillaz

gorillazGorillaz lansează un album nou ce va putea fi descărcat gratuit pe 25 decembrie 2010 de pe site-ul gorillaz.com.

Albumul, înregistrat în totalitate pe iPad va apărea pe piaţă la doar câteva luni după “Plastic Beach" întrucât Damon, liderul trupei, vrea ca fanii să nu facă nicio confuzie între melodiile întregistrate pe platformă şi cele mai vechi.

"M-am îndrăgostit de iPad-ul meu din momentul în care mi l-am cumpărat şi asta m-a inspirat să creez un album diferit. Sper să fiu primul care lansează un album înregistrat pe acest tip de platformă.", declara Damon Albarn.

“În ajunul Crăciunului, se va lansa un videoclip al uneia dintre piesele de pe noul album. Apoi, de Crăciun, fanii vor obţine albumul întreg ca un cadou care poate fi descărcat gratis pe calculatorul lor”, a declarat Jamie Hewlett, co-fondatorul trupei.

Gorillaz este un proiect creat de britanicii Damon Albarn şi Jamie Hewlett, compus din 4 personaje virtuale: 2D, Murdoc, Noodle şi Russell. De-a  lungul timpului au înregistrat câteva succese notabile precum "Clint Eastwod" şi "Feel Good Inc.", combinând cu succes ritmuri de hip hop, pop, reggae şi influenţe din folclorul Orientului Mijlociu.

Primul album, "Gorillaz" (2001), s-a vândut în peste trei milioane de exemplare, iar al doilea, "Demon Days" (2005) a depăşit 4,5 milioane de copii. Cel de-al treilea album, "Plastic Beach", a fost lansat în luna martie 2010 şi a ajuns pe locul al doilea în topurile muzicale britanice.

Trending