Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Geri Halliwell revine pe scenă cu un album nou

Geri Halliwell, fosta membră Spice Girls, plănuieşte să revină pe scena muzicală prin lansarea unui nou album în 2011. Cântăreaţa a părăsit formaţia în 1998 şi a început o carieră... Continuare »
geri-halliwell

geri-halliwellGeri Halliwell, fosta membră Spice Girls, plănuieşte să revină pe scena muzicală prin lansarea unui nou album în 2011. Cântăreaţa a părăsit formaţia în 1998 şi a început o carieră solo de succes, însa ultimul său album, "Passion" apărut în 2005 a făcut cu greu faţă lumii muzicale britanice, plasându-se în topuri doar pe locul 41.

O sursă apropiată artistei afirmă: "Geri a revenit în studio, vrea să lanseze la vară încă un album solo. Planul ei este să înceapă cu un cover pe care să îl regândească total. Chiar acum înregistrează câteva. Nu are o înţelegere cu o casă de discuri, aşa că îşi va sponsoriza singură albumul. Se gândise să meargă sub o etichetă, însă a ajuns la concluzia ca e mai bine să abordeze cariera solo cu forţele proprii. Le-a scris tuturor prietenilor, inclusiv Victoriei Beckham, întrebându-i care sunt melodiile lor preferate, ca să le poată înregistra. Acum are mai multe melodii la care lucrează.".

Citește mai multe despre Geri HalliwellSpice Girls
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Judas Priest, turneu de retragere în 2011

Judas Priest au anunţat că anul viitor vor susţine ultimul lor turneu. Legendele heavy metal cântă împreună din '69 şi...

Închide