Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Festivalul Om Bun-20 ani de folk de calitate

Publicat

pe

In 2010, Festivalul-om-bunFestivalul Naţional de muzică folk "Om Bun" aniversează 20 de ani de exisenţă. Anual, în cadrul evenimentului sunt premiate cele mai bune noi creaţii ale folkului autohton, sunt desemnate cele mai promiţătoare debuturi, şi sunt readuşi în atenţia publicului mari artişti ai genului din România.

De-a lungul anilor, Om Bun a crescut în popularitate, devenind principala manifestare folk de la noi din ţară. Ediţia din acest an va avea loc pe 12 decembrie la Sala Palatului de la ora 18.00.

NICU ALIFANTIS, ALEXANDRU ANDRIEŞ, MIRCEA BANICIU, DUCU BERTZI, GEORGE NICOLESCU, VICTOR SOCACIU, DORU STĂNCULESCU, VASILE ŞEICARU, MIRCEA VINTILĂ, precum şi castigatori ai unor ediţii anterioare printre care: ADA MILEA, DANIEL IANCU, MARIA GHEORGHIU, vor fi printre artiştii care vor urca pe scenă în cadrul acestei ediţii a festivalului.

Gazda evenimentului este Adrian Ivanitchi, iar inviatul special este legendarul trubadur folk-pop-rock Donovan Leitch.

Donovan Leitch este unul din puţinii artişti care a colaborat la câteva piese cu Beatles şi a cântat alături de «monştri sacri» ai muzicii folk ca Pete Seeger, Joan Baez şi Bob Dylan, dar şi de celebri muzicieni rock precum Jimmy Page de la Led Zeppelin sau Jeff Beck.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, librăria Mihai Eminescu, Music Store, magazinul Unirea, magazinul Victoria si Palatul Copiilor, sau on-line pe www.biletoo.ro si www.vreaubilet.ro.
Preţul este in funcţtie de categorie: VIP: 250 lei; Cat I: 150 lei; Cat II: 100 lei; Cat III: 80 lei; Cat IV: 40 lei
Biletele categoria VIP în valoare de 500 lei includ şi o intâlnire (cu sesiune de autografe) cu Donovan Leitch, după recitalul acestuia.

Trending