Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Eminem, protagonist in filmul Southpaw

Eminem va fi protagonistul filmului “Southpaw” scris de Kurt Sutter, creatorul "Sons of Anarchy". Rapperul, pe numele său real Marshall Mathers, va juca rolul unui pugilist care ajunge rapid în... Continuare »

eminemEminem va fi protagonistul filmului “Southpaw” scris de Kurt Sutter, creatorul "Sons of Anarchy".

Rapperul, pe numele său real Marshall Mathers, va juca rolul unui pugilist care ajunge rapid în vârful ierarhiei sportive şi care va decădea la fel de spectaculos în urma unei tragedii personale.

Artistul nu este la primul său rol, în 2002 a jucat în filmul biografic “8 Mile” câstigator al unui premiu Oscar pentru melodia “Lose Yourself” inclusă pe coloana sonoră .

Scenariul este parţial inspirat de lupta artistului cu dependenţa de medicamente despre care vorbeşte pe larg în noul său album, “Recovery”.

Sutter susţine că titlul filmului, care argotic desemnează un luptator stângaci, este o aluzie la cariera muzicală a lui Eminem : “Un stângaci este în lumea boxului ceea ce este un rapper alb în hip hop: o figură periculoasă, nedorită şi cu totul neconvenţională. Traseul unui stângaci este mult mai dificil decât cel al unui boxer dreptaci.”

Citește mai multe despre EminemKurt SutterMarshall Mathers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gorillaz lansează album nou de Crăciun!

Gorillaz lansează un album nou ce va putea fi descărcat gratuit pe 25 decembrie 2010 de pe site-ul gorillaz.com. Albumul,...

Închide