Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Eminem, protagonist in filmul Southpaw

Eminem va fi protagonistul filmului “Southpaw” scris de Kurt Sutter, creatorul "Sons of Anarchy". Rapperul, pe numele său real Marshall Mathers, va juca rolul unui pugilist care ajunge rapid în... Continuare »

eminemEminem va fi protagonistul filmului “Southpaw” scris de Kurt Sutter, creatorul "Sons of Anarchy".

Rapperul, pe numele său real Marshall Mathers, va juca rolul unui pugilist care ajunge rapid în vârful ierarhiei sportive şi care va decădea la fel de spectaculos în urma unei tragedii personale.

Artistul nu este la primul său rol, în 2002 a jucat în filmul biografic “8 Mile” câstigator al unui premiu Oscar pentru melodia “Lose Yourself” inclusă pe coloana sonoră .

Scenariul este parţial inspirat de lupta artistului cu dependenţa de medicamente despre care vorbeşte pe larg în noul său album, “Recovery”.

Sutter susţine că titlul filmului, care argotic desemnează un luptator stângaci, este o aluzie la cariera muzicală a lui Eminem : “Un stângaci este în lumea boxului ceea ce este un rapper alb în hip hop: o figură periculoasă, nedorită şi cu totul neconvenţională. Traseul unui stângaci este mult mai dificil decât cel al unui boxer dreptaci.”

Citește mai multe despre EminemKurt SutterMarshall Mathers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gorillaz lansează album nou de Crăciun!

Gorillaz lansează un album nou ce va putea fi descărcat gratuit pe 25 decembrie 2010 de pe site-ul gorillaz.com. Albumul,...

Închide