Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Eminem, protagonist in filmul Southpaw

eminemEminem va fi protagonistul filmului “Southpaw” scris de Kurt Sutter, creatorul "Sons of Anarchy".

Rapperul, pe numele său real Marshall Mathers, va juca rolul unui pugilist care ajunge rapid în vârful ierarhiei sportive şi care va decădea la fel de spectaculos în urma unei tragedii personale.

Artistul nu este la primul său rol, în 2002 a jucat în filmul biografic “8 Mile” câstigator al unui premiu Oscar pentru melodia “Lose Yourself” inclusă pe coloana sonoră .

Scenariul este parţial inspirat de lupta artistului cu dependenţa de medicamente despre care vorbeşte pe larg în noul său album, “Recovery”.

Sutter susţine că titlul filmului, care argotic desemnează un luptator stângaci, este o aluzie la cariera muzicală a lui Eminem : “Un stângaci este în lumea boxului ceea ce este un rapper alb în hip hop: o figură periculoasă, nedorită şi cu totul neconvenţională. Traseul unui stângaci este mult mai dificil decât cel al unui boxer dreptaci.”

Citește mai multe despre EminemKurt SutterMarshall Mathers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gorillaz lansează album nou de Crăciun!

Gorillaz lansează un album nou ce va putea fi descărcat gratuit pe 25 decembrie 2010 de pe site-ul gorillaz.com. Albumul,...

Închide