Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Eminem, 10 nominalizări la Grammy!

eminem

eminemEminem a primit nu mai puţin de 10 nominalizări la cea de-a 53-a gală a premiilor Grammy, programată să aibă loc pe 13 februarie 2011 la Staples Center din Los Angeles.

Slim Shady a fost nominalizat inclusiv pentru cel mai râvnit premiu - Album of The Year - în cadrul evenimentului ce a avut loc la Nokia Theatre din Los Angeles. Spre uimirea tuturor, următorul in top este Bruno Mars, cu 7 nominalizări, iar poziţia a treia este ocupată de Lady GaGa cu 6 nominalizări la ediţia din acest an a Premiilor Grammy.

Albumul lui Eminem, "Recovery", se luptă pentru Album of The Year cu "The Suburbs" de la Arcade Fire, "Need You Now" a lui Lady Antebellum, "The Fame Monster" a lui Lady GaGa şi "Teenage Dream" a lui Katy Perry.

Bruno Mars, care a obţinut nu mai puţin de sapte nominalizări la debutul său în această gală, se luptă pentru Best Male Pop Vocal Performance cu Michael Buble, Michael Jackson, Adam Lambert şi John Mayer.

La categoria Best New Artist, Justin Bieber pare favorit în faţa lui Drake, Florence & The Machine, Mumford & Sons si Esperanza Spalding. Bieber se luptă şi la categoria Best Pop Vocal Album cu Susan Boyle, Lady GaGa, John Mayer şi Katy Perry.

Lista completă de nominalizari poate fi gasită pe Grammy.com.

Citește mai multe despre Bruno MarsEminemLady Gaga
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Om Bun-20 ani de folk de calitate

In 2010, Festivalul Naţional de muzică folk "Om Bun" aniversează 20 de ani de exisenţă. Anual, în cadrul evenimentului sunt...

Închide