Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Chris Martin(Coldplay), nominalizat la Oscar

Chris Martin de la Coldplay a fost nominalizat la categoria "Best Song" la ediţia din 2011 a premiilor Oscar. Lista conţine 41 de melodii, câştigătorul urmând să fie anunţat la... Continuare »
Chris-Martin

Chris-MartinChris Martin de la Coldplay a fost nominalizat la categoria "Best Song" la ediţia din 2011 a premiilor Oscar. Lista conţine 41 de melodii, câştigătorul urmând să fie anunţat la ceremonia de pe 27 februarie de la Kodak Theatre din Los Angeles.

Martin este nominalizat cu melodia "Me And Tennessee", care apare pe coloana sonoră a filmului "Country Strong", în care soţia sa Gwyneth Paltrow joacă rolul unei cântăreţe country căreia norocul nu îi surâde.

Printre ceilalţi artişti nominalizati se află Janet Jackson şi Alanis Morissette.

Citește mai multe despre Chris MartinColdplay
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fergie lucrează la un nou material

Deşi nu intenţiona să lanseze alt album solo prea curând, concentrându-se pe "The Beginning", noul album Black Eyed Peas, Stacy...

Închide