Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Bilete insuficiente de Crăciun la concertele lui Ştefan Banică

Publicat

pe

Stefan_Banica`
Stefan_Banica`

Stefan_BanicaDeoarece biletele pentru cele patru spectacole programate iniţial s-au dovedit insuficiente, Ştefan Bănică va susţine şi pe 20 decembrie, la Sala Palatului, al cincilea concert tradiţional de Crăciun.

Anul acesta, concertele vor avea loc pe 16, 17, 18, 19, 20 decembrie, iar publicul va avea parte atât de îndrăgitele hituri ale lui Ştefan Bănică, cât şi de cântecele noi de pe cel mai recent album al său, "Super-love".

"Mi-am propus să creez o tradiţie din acest concert şi cred că am reuşit, pentru că deja suntem la al nouălea an consecutiv. Nu trişez în ceea ce fac pe scenă şi cred că oamenii apreciază lucrul acesta şi le face plăcere să ne întâlnim an de an. Încerc de fiecare dată să merg pe principiul că orice spectacol bine făcut, bine gândit este unic şi irepetabil. Caut ca nici unul dintre spectacolele mele să nu semene cu celelalte. Fiecare are o încărcătură emoţională şi energetică diferită. Contactul direct, în sală, cu spectatorii şi atmosfera care se creează, sunt unice. În fiecare an mă gândesc la un repertoriu care să includă şi piese noi, dar şi cântecele pe care oamenii vor să le audă de fiecare dată", spune Ştefan Bănică.

Comentează

Trending