Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Bateriştii Guns N' Roses şi Black Sabbath cântă pentru John Bonham

Steven Adler şi Vinny Appice, bateriştii de la Guns N' Roses şi trupa Black Sabbath, se află printre cei care vor cânta în onoarea John Bonham, regretatul baterist Led Zeppelin.... Continuare »
john-bonham

john-bonhamSteven Adler şi Vinny Appice, bateriştii de la Guns N' Roses şi trupa Black Sabbath, se află printre cei care vor cânta în onoarea John Bonham, regretatul baterist Led Zeppelin.

Concertele tribut se numesc "Bonzo: The Groove Remains The Same". Unul dintre ele va fi pe 12 ianuarie la Key Club din West Hollywood, iar celălalt a doua zi la Galaxy Theatre din Anaheim.

Cele două concerte au fost organizate de bateristul Whitesnake Brian Tichy şi vor înclude spectacole ale mai multor artişti, printre care şi Adler, Appice, Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers şi Stephen Perkins de la Jane's Addiction.

Citește mai multe despre Black SabbathGuns N' Roses
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Martin(Coldplay), nominalizat la Oscar

Chris Martin de la Coldplay a fost nominalizat la categoria "Best Song" la ediţia din 2011 a premiilor Oscar. Lista...

Închide