Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Bateriştii Guns N' Roses şi Black Sabbath cântă pentru John Bonham

Steven Adler şi Vinny Appice, bateriştii de la Guns N' Roses şi trupa Black Sabbath, se află printre cei care vor cânta în onoarea John Bonham, regretatul baterist Led Zeppelin.... Continuare »
john-bonham

john-bonhamSteven Adler şi Vinny Appice, bateriştii de la Guns N' Roses şi trupa Black Sabbath, se află printre cei care vor cânta în onoarea John Bonham, regretatul baterist Led Zeppelin.

Concertele tribut se numesc "Bonzo: The Groove Remains The Same". Unul dintre ele va fi pe 12 ianuarie la Key Club din West Hollywood, iar celălalt a doua zi la Galaxy Theatre din Anaheim.

Cele două concerte au fost organizate de bateristul Whitesnake Brian Tichy şi vor înclude spectacole ale mai multor artişti, printre care şi Adler, Appice, Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers şi Stephen Perkins de la Jane's Addiction.

Citește mai multe despre Black SabbathGuns N' Roses
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Martin(Coldplay), nominalizat la Oscar

Chris Martin de la Coldplay a fost nominalizat la categoria "Best Song" la ediţia din 2011 a premiilor Oscar. Lista...

Închide