Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Andy Fletcher(Depeche Mode), live cu un set de DJ în The Ark!

Publicat

pe

Andy-Fletcher
Andy-Fletcher

Andy-FletcherAndy Fletcher, membru fondator al trupei Depeche Mode, revine în Bucureşti pe 29 ianuarie 2011, pentru un show de DJ în The Ark Underground.

Fletch, asa cum fanii îl numesc, a contribuit activ la succesul de peste 30 de ani al legendarei trupe. S-a implicat atât în plan muzical, cât şi în activitatea financiară a formaţiei, reuşind să facă din "Devotional Tour" din 1993 unul dintre cele mai profitabile turnee Depeche Mode.

Chiar dacă sesiunile din studio şi concertele alături de Depeche Mode îi ocupă cea mai mare parte a timpului, Andy a reuşit să găsească răgaz şi pentru cateva proiecte proprii: a înregistrat un album solo ce cuprinde cover-uri interpretate chiar de el, a înfiinţat casa de discuri Toast Hawaii, care s-a ocupat de debutul trupei Client şi a mixat ca DJ în cluburi din toată lumea.

Fletcher abordează stilul "bedroom DJ" şi include în show-urile sale mix-uri de piese new wave, hit-uri electro, precum şi succese Depeche Mode şi Mute Records.

Publicul bucureştean va avea ocazia să-l asculte pe Andy Fletcher în The Ark Underground pe 29 ianuarie 2011, intrarea fiind de 50 de lei.

Un comentariu

Trending