Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Amy Winehouse, 1.2 milioane euro pentru un concert privat!

Amy Winehouse a susținut la Moscova un recital în cinstea unui miliardar. Artista a cântat timp de două ore și a fost recompensată 1,2 milioane de euro. Cântăreața a zburat... Continuare »
Amy Winehouse

Amy WinehouseAmy Winehouse a susținut la Moscova un recital în cinstea unui miliardar. Artista a cântat timp de două ore și a fost recompensată 1,2 milioane de euro.

Cântăreața a zburat în Rusia cu un avion particular, a fost cazată la un hotel de top și a avut la dispoziție 50 de gărzi de corp.

Amy Winehouse nu s-a dezis nici de această dată de vechile obiceiuri, urcând beată pe scenă.

La concert au participat omul de afaceri Mihail Prohorov, unul dintre cei mai bogați din lume și Serghei Kapkovim, președintele Federației Ruse de Fotbal.

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kevin Powell scrie biografia lui Tupac Shakur

Kevin Powell,  fost scriitor al revistei VIBE, va aduce la viață interviuri arhivate cu Tupac Shakur într-o carte biografică despre...

Închide