Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Șerban Huidu își revine după accidentul la schi

Publicat

pe

serban-huidu
serban-huidu

serban-huiduȘerban Huidu a depășit starea critică în care se afla ieri după accidentul suferit la schi în Innsbruck, Austria.

Matei Vintilă, socrul prezentatorului TV a declarat că starea vedetei nu este critică:

"Nu se pune problema de șanse minime de supraviețuire! Are un hematom. Șerban își mișcă mâinile și picioarele. Cristina, fiica mea, e cu el în rezervă. Când a văzut-o, Șerban i-a strâns mâna. Eu stau în camera de hotel și încerc să-i liniștesc pe cei doi copii ai lor".

Tot Matei Vintilă a povestit cum s-au petrecut lucrurile după accident:

"Chemați o ambulanță că nu vreau să mă mișc să nu-mi fac rău. După aceea au venit salvamontiștii, care l-au dus la un elicopter și l-au transportat la spital".

Matei Vintilă a continuat:

"În această seară (n.r. - ieri), i se va face un RMN. În funcție de acesta, doctorii vor hotarî dacă trebuie operat sau nu. Dacă se va opta pentru o intervenție chirurgicală, Șerban va fi mutat la un spital din Viena."

Site-ul austriac www.tt.com scrie că Șerban Huidu purta cască în timpul accidentului, dar că impactul a fost foarte puternic.

Amalia Matei, director regional Kiss FM Timișoara, colegă și bună prietenă cu Huidu a relatat:

"Din câte știm, el a încercat să evite niște copii care au apărut pe pârtie. Ne dorim cu toții ca Șerban să-și revină, să nu fie grav până la urmă. Este un om extrem de implicat la Kiss FM. Datorită lui există postul, el e sufletul acestui post."

Trending