Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tudor Gheorghe - Degeaba?!

Publicat

pe

tudor-gheorghe
tudor-gheorghe

tudor-gheorgheTudor Gheorghe va susține pe 23 decembrie 2010 la Sala Palatului de la ora 19.00 “un concert ca și România, cu disperare, cu frustrare, dar și cu iertare și speranță".

Artistul va încheia seria concertelor din anul 2010 la Sala Palatului din capitală cu o reprezentație inedită a spectacolului "DEGEABA".

Inspirat din proiectul "Mie-mi pasă" prezentat la șapte ani de la Revoluție, “DEGEABA" va oferi publicului prezent o experiență în stilul rock-simfonic prin intermediul poeziei și a cântecului românesc.

74 de instrumentiști, 60 de coriști alături de o trupă rock vor evolua sub bagheta orchestratorului și dirijorului Marius Hristescu într-o reprezentație originală, un spectacol diferit de cele cu care ne-a obișnuit până acum maestrul Tudor Gheorghe.

Bilete sunt disponibile în rețeaua Vreaubilet din Unirea Shopping, Carrefour Baneasa, Real Vitan, online pe vreaubilet.ro și la Sala Palatului. Prețul biletelor e în funcție de categorie: VIP: 130 lei Categ I: 100 lei Categ II: 80 lei Categ III: 70 lei Categ IV: 60 lei.

Trending