Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Tudor Gheorghe - Degeaba?!

Tudor Gheorghe va susține pe 23 decembrie 2010 la Sala Palatului de la ora 19.00 “un concert ca și România, cu disperare, cu frustrare, dar și cu iertare și speranță".... Continuare »
tudor-gheorghe

tudor-gheorgheTudor Gheorghe va susține pe 23 decembrie 2010 la Sala Palatului de la ora 19.00 “un concert ca și România, cu disperare, cu frustrare, dar și cu iertare și speranță".

Artistul va încheia seria concertelor din anul 2010 la Sala Palatului din capitală cu o reprezentație inedită a spectacolului "DEGEABA".

Inspirat din proiectul "Mie-mi pasă" prezentat la șapte ani de la Revoluție, “DEGEABA" va oferi publicului prezent o experiență în stilul rock-simfonic prin intermediul poeziei și a cântecului românesc.

74 de instrumentiști, 60 de coriști alături de o trupă rock vor evolua sub bagheta orchestratorului și dirijorului Marius Hristescu într-o reprezentație originală, un spectacol diferit de cele cu care ne-a obișnuit până acum maestrul Tudor Gheorghe.

Bilete sunt disponibile în rețeaua Vreaubilet din Unirea Shopping, Carrefour Baneasa, Real Vitan, online pe vreaubilet.ro și la Sala Palatului. Prețul biletelor e în funcție de categorie: VIP: 130 lei Categ I: 100 lei Categ II: 80 lei Categ III: 70 lei Categ IV: 60 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Tudor Gheorghe
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gipsy music cu Shukar Collective, live în The Ark

Shukar Collective, grupul care a creat un curent unic alăturând muzica ursarilor cu stilurile electro, drum’n'bass, dub, hip-hop, jazz, va...

Închide