Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Thomas Anders - MODERN TALKING, la București!

Cântăreţul german Thomas Anders (ex. Modern Talking) va susține pentru a patra oară în România un recital pe 10 decembrie la Sala Palatului începând cu ora 19.00. Modern Talking (Thomas... Continuare »
thomas-anders

Cântăreţul germanThomas-Anders Thomas Anders (ex. Modern Talking) va susține pentru a patra oară în România un recital pe 10 decembrie la Sala Palatului începând cu ora 19.00.

Modern Talking (Thomas Anders și Dieter Bohlen) considerat cel mai de succes duo pop german a fost înființat în 1984. In numai trei ani au vândut peste 75 milioane de albume. Duetul s-a destrămat la sfârşitul anilor '80, când cei doi au hotarât să se axeze pe proiecte solo. Ulterior s-au reunit, tot sub numele de Modern Talking, însă succesul nu a mai fost același. Concertul de revenire a intrat în Cartea Recordurilor pentru cei peste 400.000 de fani prezenți și cei 17 milioane de spectatori care au privit show-ul la TV.

Thomas Anders va interpreta pentru publicul român piese ca: Brother Louie, Cheri, Cheri Lady, You’re My Heart, You’re My Soul, Sexy Sexy Lover, You Can Win What You Want, You Are Not Alone.

Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria, Băneasa Shopping City, Sala Palatului şi online pe vreaubilet.ro

Citește mai multe despre Modern TalkingThomas Anders
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Quartetto d'Archi della Scala di Milano la Sala Palatului

Pentru prima dată în România, Quartetto d'Archi della Scala di Milano, cvartetul compus din membrii de seamă ai Orchestrei Scala...

Închide