Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Thomas Anders - MODERN TALKING, la București!

Cântăreţul german Thomas Anders (ex. Modern Talking) va susține pentru a patra oară în România un recital pe 10 decembrie la Sala Palatului începând cu ora 19.00. Modern Talking (Thomas... Continuare »
thomas-anders

Cântăreţul germanThomas-Anders Thomas Anders (ex. Modern Talking) va susține pentru a patra oară în România un recital pe 10 decembrie la Sala Palatului începând cu ora 19.00.

Modern Talking (Thomas Anders și Dieter Bohlen) considerat cel mai de succes duo pop german a fost înființat în 1984. In numai trei ani au vândut peste 75 milioane de albume. Duetul s-a destrămat la sfârşitul anilor '80, când cei doi au hotarât să se axeze pe proiecte solo. Ulterior s-au reunit, tot sub numele de Modern Talking, însă succesul nu a mai fost același. Concertul de revenire a intrat în Cartea Recordurilor pentru cei peste 400.000 de fani prezenți și cei 17 milioane de spectatori care au privit show-ul la TV.

Thomas Anders va interpreta pentru publicul român piese ca: Brother Louie, Cheri, Cheri Lady, You’re My Heart, You’re My Soul, Sexy Sexy Lover, You Can Win What You Want, You Are Not Alone.

Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria, Băneasa Shopping City, Sala Palatului şi online pe vreaubilet.ro

Citește mai multe despre Modern TalkingThomas Anders
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Quartetto d'Archi della Scala di Milano la Sala Palatului

Pentru prima dată în România, Quartetto d'Archi della Scala di Milano, cvartetul compus din membrii de seamă ai Orchestrei Scala...

Închide