Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Thomas Anders - MODERN TALKING, la București!

Publicat

pe

thomas-anders
thomas-anders

Cântăreţul germanThomas-Anders Thomas Anders (ex. Modern Talking) va susține pentru a patra oară în România un recital pe 10 decembrie la Sala Palatului începând cu ora 19.00.

Modern Talking (Thomas Anders și Dieter Bohlen) considerat cel mai de succes duo pop german a fost înființat în 1984. In numai trei ani au vândut peste 75 milioane de albume. Duetul s-a destrămat la sfârşitul anilor '80, când cei doi au hotarât să se axeze pe proiecte solo. Ulterior s-au reunit, tot sub numele de Modern Talking, însă succesul nu a mai fost același. Concertul de revenire a intrat în Cartea Recordurilor pentru cei peste 400.000 de fani prezenți și cei 17 milioane de spectatori care au privit show-ul la TV.

Thomas Anders va interpreta pentru publicul român piese ca: Brother Louie, Cheri, Cheri Lady, You’re My Heart, You’re My Soul, Sexy Sexy Lover, You Can Win What You Want, You Are Not Alone.

Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria, Băneasa Shopping City, Sala Palatului şi online pe vreaubilet.ro

Trending