Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Thomas Anders - MODERN TALKING, la București!

Cântăreţul german Thomas Anders (ex. Modern Talking) va susține pentru a patra oară în România un recital pe 10 decembrie la Sala Palatului începând cu ora 19.00. Modern Talking (Thomas... Continuare »
thomas-anders

Cântăreţul germanThomas-Anders Thomas Anders (ex. Modern Talking) va susține pentru a patra oară în România un recital pe 10 decembrie la Sala Palatului începând cu ora 19.00.

Modern Talking (Thomas Anders și Dieter Bohlen) considerat cel mai de succes duo pop german a fost înființat în 1984. In numai trei ani au vândut peste 75 milioane de albume. Duetul s-a destrămat la sfârşitul anilor '80, când cei doi au hotarât să se axeze pe proiecte solo. Ulterior s-au reunit, tot sub numele de Modern Talking, însă succesul nu a mai fost același. Concertul de revenire a intrat în Cartea Recordurilor pentru cei peste 400.000 de fani prezenți și cei 17 milioane de spectatori care au privit show-ul la TV.

Thomas Anders va interpreta pentru publicul român piese ca: Brother Louie, Cheri, Cheri Lady, You’re My Heart, You’re My Soul, Sexy Sexy Lover, You Can Win What You Want, You Are Not Alone.

Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria, Băneasa Shopping City, Sala Palatului şi online pe vreaubilet.ro

Citește mai multe despre Modern TalkingThomas Anders
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Quartetto d'Archi della Scala di Milano la Sala Palatului

Pentru prima dată în România, Quartetto d'Archi della Scala di Milano, cvartetul compus din membrii de seamă ai Orchestrei Scala...

Închide