Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Rock-simfonic în stilul Vai la București

Publicat

pe

Steve Vai

Steve Vai își ține promisiunea făcută fanilor în 2009, cand a urcat pe scena Festivalului Cerbul de aur din Brasov, și revine în România cu un nou proiect, un recital de rock-simfonic creat special pentru publicul român.

Celebrul chitarist va cânta la București alături de Evolution Tempo Orchestra pe 8 decembrie 2010 la Sala Polivalentă. Recitalul se regăsește în cadrul celei de-a patra ediții ale Festivalului International “Music Contaminations”, festival ce  promovează valorile energiilor alternatve și care urmărește intensificarea schimburilor culturale între români si italieni.

Proconsul (România) și Magnetofono (Italia) vor deshide concertul ce se anunță spectaculos.

Vai și-a început cariera în 1984. Printre materialele discografice pe care le-a lansat se regăsesc: “Passion and Warfare” (1990), “Sex and Religion” (1993), “Naked Tracks” (2008), “Where the Wild Things Are” (2009), “Where the Other Wild Things Are” (2010). In afara carierei solo, a înregistrat și a concertat alături de trupe celebre, precum David Lee Roth, Whitesnake și Alcatrazz.

Chitaristul a fost nominalizat de 11 ori la premiile Grammy si a primit trofeele în 1994, 2001 si 2009.

Preţul unui bilet pentru concertul lui Steve Vai de la Bucureşti este în funcţie de categorie: Cat I: 190 lei; Cat II: 150 lei; Cat III: 70 lei; Cat IV: 40 lei

Un comentariu

Trending