Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Quartetto d'Archi della Scala di Milano la Sala Palatului

Pentru prima dată în România, Quartetto d'Archi della Scala di Milano, cvartetul compus din membrii de seamă ai Orchestrei Scala din Milano, va interpreta la Sala Palatului lucrări celebre ale... Continuare »
Quartetto d'Archi della Scala di Milano

Quartetto d'Archi della Scala di MilanoPentru prima dată în România, Quartetto d'Archi della Scala di Milano, cvartetul compus din membrii de seamă ai Orchestrei Scala din Milano, va interpreta la Sala Palatului lucrări celebre ale genului cameral și preluări ale capodoperelor vocal-simfonice.

Concertul va avea loc pe 2 decembrie 2010 începând cu ora 19.30 și face parte din cea de-a patra ediție a Festivalului Internațional “Music Contaminations”.

Vor cânta în deschidere Passione Ensemble sub bagheta dirijorului George Natsis și invitatul lor pianistul Alfredo Tisocco.

Biletele se găsesc în rețelele Eventim, MyTicket și la Sala Palatului, pe 3 categorii de prețuri: 40 lei, 90 lei si 190 lei.

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rock-simfonic în stilul Vai la București

Steve Vai își ține promisiunea făcută fanilor în 2009, cand a urcat pe scena Festivalului Cerbul de aur din Brasov,...

Închide