Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

iTunes scoate la vânzare și melodiile Beatles

Apple a reușit să obțină drepturile de comercializare pe iTunes pentru repertoriul Beatles. Mai au de furcă însă cu artiști precum Garth Brooks, Kid Rock și AC/DC. În mod curent,... Continuare »

Apple a reușit să obțină drepturile de comercializare pe iTunes pentru repertoriul Beatles. Mai au de furcă însă cu artiști precum Garth Brooks, Kid Rock și AC/DC. În mod curent, iTunes reține 30% din venituri, restul revenindu-i artistului și casei de discuri. Este posibil ca EMI Group să fi beneficiat de condiții preferențiale, e vorba doar de discografia Beatles, adică de AUR.

Din 1960 și până în prezent s-au vândut peste 600 de milioane de discuri în întreaga lume. Vânzările versiunilor remasterizate anul trecut s-au ridicat la 18 milioane de copii. Prin urmare există încă un mare interes pentru "Hey Jude" și compania.

Steve Gordon, un fost director executiv Sony Music și autorul "The Future of the Music Business" a estimat că în primul an Apple ar putea obține 5 milioane USD de pe urma acestor înregistrări.

Citește mai multe despre John LennonPaul McCartneyRingo StarrThe Beatles
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Paul Gilbert pentru a doua oară în România

Paul Gilbert revine în România pentru două concerte în decembrie: la Sibiu pe 3 decembrie în Oldies Pub și pe...

Închide