Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett

Gipsy music cu Shukar Collective, live în The Ark

Shukar Collective, grupul care a creat un curent unic alăturând muzica ursarilor cu stilurile electro, drum’n'bass, dub, hip-hop, jazz, va susține un concert pe 27 noiembrie în clubul The Ark... Continuare »
Shukar-Collective

Shukar-CollectiveShukar Collective, grupul care a creat un curent unic alăturând muzica ursarilor cu stilurile electro, drum’n'bass, dub, hip-hop, jazz, va susține un concert pe 27 noiembrie în clubul The Ark de la ora 21.00.

După ce întreaga vară au lucrat la producțiile ce vor fi incluse pe cel de-al treilea material discografic, artiștii au hotărât să încânte publicul bucureștean cu o reprezentație live. Astfel, sambată, cei prezenți în The Ark vor avea parte de un show audio-video complet în care vor fi prezentate pe muzică live cele mai ingenioase colaje video realizate de VJ Tom, clipuri ce ilustrează cele două culturi ce stau la baza „Shukar Collective Project”- cultura rromani și cea urbană.

In deschidere vor urca pe scenă Planeta Moldova şi Brazda Lui Novac.

Biletele sunt disponibile la prețul de 25 lei si se pot achiziționa online de pe Eventim.ro, MyTicket.ro si BLT.ro sau din rețelele Diverta, Germanos, Humanitas, Vodafone, Orange shops și la The ARK.

Citește mai multe despre Shukar Collective
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Thomas Anders - MODERN TALKING, la București!

Cântăreţul german Thomas Anders (ex. Modern Talking) va susține pentru a patra oară în România un recital pe 10 decembrie...

Închide