Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Pregătiți piața pentru Bon Jovi: Concert pe 10 iulie 2011 la București

Publicat

pe

trupa bon jovi vine la bucuresti in iulie 2011Nu, nu poți lipsi de la un concert Bon Jovi! Este cu siguranță cea mai așteptată trupă rock care nu ne-a vizitat preminunata țărișoară. Doar ce s-au publicat datele turneului THE CIRCLE TOUR și internetul .ro a explodat: 10 iulie 2011, București, Piața Constituției.

Înființată în 1983, Bon Jovi deține premiul Grammy, a vândut peste 120 de milioane de albume în întreaga lume și a concertat de cel puțin 2600 de ori în peste 50 de țări. 34 de milioane de fani i-au ascultat live. Pe 10 iulie 2011, li se vor adăuga cel puțin 60.000 de români.

Liderul Jon Bon Jovi (John Francis Bongiovi, Jr.) în vârstă de 48 de ani tocmai și-a aniversat 22 de ani de carieră. Trupa (Jon Bon Jovi, Richie Sambora, David Bryan, Tico Torres, Hugh McDonald) pornește la drum pentru cel puțin 34 de concerte programate în perioada 9 februarie - 31 iulie 2011. Totul este oficial.

Un setlist posibil ar putea fi acesta de pe 15 octombrie:

 • BLOOD ON BLOOD (NEW JERSEY)
 • WE WEREN’T BORN TO FOLLOW (THE CIRCLE)
 • BAD NAME (SLIPPERY WHEN WET)
 • BORN TO BE MY BABY (NEW JERSEY)
 • LOST HIGHWAY (LOST HIGHWAY)
 • WHOLE LOT OF LEAVIN' (LOST HIGHWAY)
 • RUNAWAY (BON JOVI)
 • WE GOT IT GOING ON (LOST HIGHWAY)
 • IT’S MY LIFE (CRUSH)
 • BAD MEDICINE W/ PRETTY WOMAN (ROY ORBISON COVER) (NEW JERSEY)
 • LAY YOUR HANDS ON ME (CROSSROADS)
 • DIAMOND RING (THESE DAYS)
 • I’LL BE THERE FOR YOU (NEW JERSEY)
 • SATURDAY NIGHT (CROSSROADS)
 • SLEEP WHEN I'M DEAD W/ JUMPIN' JACK FLASH (ROLLING STONES COVER) (KEEP THE FAITH)
 • WORK FOR THE WORKING MAN (THE CIRCLE)
 • WHO SAYS YOU CAN'T GO HOME (HAVE A NICE DAY)
 • PRAYER (SLIPPERY WHEN WET)
 • WANTED (CROSSROADS)

Albume noi

Bon Jovi a lansat "Forever", cel de-al 16-lea album din carieră - TRACKLIST

Trupa Bon Jovi a revenit în atenția ascultătorilor cu muzică proaspătă, adunată în "Forever", cel de-al 16-lea album de studio. Te invităm să afli mai multe despre acest material și să consulți tracklistul.

Publicat

pe

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Albumul este cu atât mai aparte cu cât fost inspirat de operația lui Jon Bon Jovi la corzile vocale. În vara anului 2022, artistul de 62 de ani a suferit o intervenție chirurgicală de a remodela pliurile vocale care îi afectau vocea și îi capacitatea de a cânta. După operație, Jon Bon Jovi a lucrat cu antrenori vocali și a făcut zilnic exerciții de voce.

Muzicianul a oferit mai multe detalii despre acest subiect în documentarul "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", dar și într-un interviu cu publicația Entertainment Weekly:

"Am suferit această operație și am avut mult timp la dispoziție, iar tot ce puteam face cu adevărat era să stau și să mă gândesc la cântece. Am început să simt din nou bucurie. Și noi - noi toți care am trecut prin pandemia COVID - am ieșit din acea <<ceață>> și am interacționat din nou. A luat naștere o nouă apreciere pentru viață. Și simțeam această nouă apreciere pentru corpul meu, iar asta a condus la toate aceste piese."

Albumul "Forever" a fost înregistrat în șapte săptămâni de Jon Bon Jovi și colegii de trupă: David Bryan (clape), Tico Torres (tobe), Hugh McDonald (bass), Phil X (chitară), Everett Bradley (percuție) și John Shanks (chitară ritmică).

Materialul conține 12 piese și vine la o distanță de patru ani de la anteriorul disc semnat Bon Jovi. "2020" a fost lansat, după cum sugerează și titlul, în 2020, și a ajuns pe locul 19 în topul Billboard 200 albume.

TRACKLIST "Forever"

 1. Legendary
 2. Who Made It Look Easy
 3. Living Proof
 4. Waves
 5. Seeds
 6. Kiss The Bride
 7. The People's House
 8. Walls of Jericho
 9. I Wrote You A Song
 10. Living in Paradise
 11. My First Guitar
 12. Hollow Man
Citește în continuare

Muzică și film

Documentarul despre Bon Jovi primeşte un trailer nou: "Thank You, Goodnight"

Ştiam de ceva vreme că Hulu a produs un documentar despre viaţa şi cariera lui Bon Jovi, dar iată că acum vedem un trailer nou şi extins pentru această serie. Pe numele său complet "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", acesta este primul documentar despre trupă.

Publicat

pe

Documentar Bon Jovi 2024
Documentar Bon Jovi 2024 │ FOTO: Hulu

La serialul documentar au contribuit atât membrii actuali ai formaţiei, cât şi cei din trecut. Cineastul Gotham Chopra s-a ocupat de proiect, care serveşte şi ca material aniversar de 40 de ani pentru albumul de debut al grupului american. El sosea pe 21 ianuarie 1984 prin Polygram şi Mercury Records. Asta la un an după ce lua naştere trupa Bon Jovi, în New Jersey.

Mini seria documentar "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story" are 4 părţi şi include momente nemaivăzute până acum din culisele grupului. Are premiera pe 26 aprilie 2024, pe Hulu şi având în vedere afilierea sa cu Disney+, sunt şanse să o vedem şi noi în România pe acea platformă. O porţiune mare din această producţie îi este dedicată solistului trupei, Jon Bon Jovi. Atât carierei sale muzicale, cât şi vieţii sale.

Ascultăm demo-uri de la începuturile trupei, vedem clipuri din arhiva personală şi fotografii din primele cluburi în care tinerii cu păr vâlvoi au primit o şansă să se afirme. Nu lipsesc momentele de fricţiune, serile de party, plecările din grupă, dezamăgirile, dar şi premiile acordate pe marile scene. Gotham Chopra are multiple premii Emmy până acum, ocupându-se de "Kobe Bryant's Muse", "Man In the Arena", "Tom vs Time".

Un moment important în istoria recentă a trupei a fost cel din 2013, când chitaristul Richie Sambora a părăsit Bon Jovi, pentru a petrece mai mult timp cu familia. Ratase deja 13 concerte ale trupei în 2011, când a intrat la dezintoxicare. S-a realaturat totuşi colegilor în 2018, când a avut loc introducerea Bon Jovi în Rock and Roll Hall of Fame.

Sambora încă dă semne în unele interviuri că vede un turneu de reuniune Bon Jovi ca o posibilitate reală. Cel mai recent astfel de interviu datează din noiembrie 2023.

Citește în continuare

Trending