Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cuantune deschide show-ul Nouvelle Vague

Publicat

pe

Trupa de jazz CuantuneSpectacolul Nouvelle Vague din toamna aceasta va debuta cu recitalul trupei Cuantune, un proiect muzical nou din România.  Membrii Nouvelle Vague au vrut să vadă live un concert de fresh nu-jazz autohton. Cuantune aduce în prim plan un melanj de jazz, soul, funk, electro, DnB și hip-hop. Concertul Nouvelle Vague este programat pentru 22 noiembrie și face parte din seria evenimentelor Fusion Nights, ce vor avea loc toamna aceasta la Sala Palatului din București.

Trupa Cuantune abordează jazz-ul classic într-un stil modern în compoziții electrizante. Cuantune s-a înființat în primavara 2010, când s-au întâlnit doi artisti îndrăgostiți de muzica jazz, Elizabeth și Cruxfader. Având personalități opuse, ei au creat împreună un sound nou, inedit și captivant. Stilul este aparte, greu de încadrat doar într-un singur gen muzical. Prin muzica lor, membrii trupei Cuantune redau atmosfera anilor "40 și o readuc în actualitate prin intermediul unui fusion de elemente muzicale extrem de variate.

Mixul elementelor de jazz și hip-hop este unul echilibrat, iar ansamblul final sună foarte bine. Merită ascultat și clipul de pe youtube:

Dupa debutul pe scena “newcomers” a Festivalului Stufstock și mai multe concerte susținute anul acesta prin cluburile underground din București, Cuantune va urca pe scena Sălii Palatului din Bucuresti, în deshiderea show-ului Nouvelle Vague.

Evenimentul este susținut de Stella Artois și va avea loc pe data de 22 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 65, 90, 125, 150, 185 lei.

Trending