Concert Kings of Leon in Romania in 2017
Finaliștii Eurovision Romania 2017Finaliștii Eurovision România 2017 - CLASAMENT AddaDe vorbă cu Adda: „Îmi doresc să spun ceva prin muzica mea” Poze concert Andra - Iubirea schimbă tot - 2017 INFO CONCERT:
Dream Theater
INFO CONCERT:
Depeche Mode
INFO CONCERT:
Patricia Kaas
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2017

Placebo la Arenele Romane

Placebo Data: miercuri, 28 iunie 2017Ora de incepere: 19:00 Locatie: Arenele Romane, București - Vezi adresa si harta Acces: Bilete in avans Organizator: Phoenix Entertainment Telefon rezervari: n/a

  Placebo aniversează 20 de ani printr-un concert la București, pe data de 28 iunie 2017, la Arenele Romane, începând cu ora 19:00.

  Bilete Concert Placebo la Arenele Romane

  The Better Friend - 190 lei

  • ai acces mai devreme cu 30 de minute în incinta locației, să te asiguri că vei sărbători cei 20 de ani cât mai aproape de Brian Molko și Stefan Olsdal
  • primești o insignă creată special pentru a marca acest eveniment, pe care te sfătuim să o porți la vedere pentru că ar putea să îți aducă și mai multe surprize.
  • primești un breloc creat special pentru a-ți aminti mai târziu momentele frumoase petrecute în compania prietenilor tăi și a membrilor PLACEBO
  • primești și o băutură numai bună pentru a stinge setea.

  The Friend Indeed

  • vei avea o intrare separata, rezervată doar posesorilor de bilete „A Friend Indeed”
  • primești insignă creată special pentru a marca acest eveniment, pe care te sfătuim să o porți la vedere pentru că ar putea să îți aducă și mai multe surprize.
  • primești un breloc creat special pentru a-ți aminti mai târziu momentele frumoase petrecute în compania prietenilor tăi și a membrilor PLACEBO.

  În ziua concertului - 220 lei

  • Biletele vor fi disponibile în ziua concertului.

  RECOMANDĂRI PLACEBO:

  Placebo, una dintre cele mai apreciate și influente formații ale ultimelor decenii, a ales să celebreze 20 de ani de carieră printr-un concert special în România. Astfel, pe 28 iunie, la Arenele Romane, publicul îi va însoți pe Brian Molko, Stefan Olsdal & co. într-o călătorie retrospectivă parcurgând 20 de ani, 7 albume de studio incluse în top 20 și zeci de amintiri și stări de spirit inspirate de ritmurile captivante și de versurile intrigante ale unor piese ca „Pure Morning”, „The Bitter End”, „Every me and Every You” sau „Teenage Angst”.

  „Să zicem doar că setlistul va cuprinde piese pe care am jurat că nu o sa le mai cântăm vreodată. Fanii au fost foarte răbdători cu noi din moment ce nu am cântat decât rareori cele mai de succes materiale ale noastre, astfel că am decis să le oferim ceea ce vor să audă. Aniversarea a 20 de ani reprezintă momentul perfect pentru asta. Turneul este dedicat fanilor noștri, dar este o șansă și pentru noi să ne revizuim începuturile. Deci, dacă vreți să ne vedeți cântând „Pure Morning” sau „Nancy Boy”, piese pe care nu le-am mai interpretat în aproape 10 ani și s-ar putea nici să nu o mai facem în viitor, vă așteptăm la concerte! V-am pregătit și alte surprize.”, declară Brian Molko

  Citește mai multe despre Placebo


  Calendar concerte

  << Feb 2017 >>
  lmmjvsd
  30 31 1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 1 2 3 4 5


  CLOSE
  CLOSE