Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Zdob și Zdub a lansat piesa "Ursul" - AUDIO

Zdob și Zdub a lansat o piesă nouă, intitulată "Ursul". Cu această melodie, trupa întâmpină primăvara.

Publicat

pe

Zdob și Zdub
Zdob și Zdub

”Primăvara a venit,
URSUL s-a trezit!
24 martie. Lansare oficială!”, scrie Zdob și Zdub pe pagina de Facebook, invitând astfel fanii să asculte noul single.

Piesa ”Ursul” este lansată prin intermediul casei de discuri Media Pro Music, sub egida căreia a fost lansat și albumul-compilație ”20 de veri”. Discul a marcat împlinirea a 20 de ani de activitate a formației.

Zdob și Zdub - "Ursul" - AUDIO

Formația Zdob și Zdub a fost înființată în 1994. De peste 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu un un crossover muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant. Concertele “zdubilor” transmit ceva din energia descătuşată spectacolelor rock de mare calibru şi sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.

Zdubii au în discografie 8 albume, au susținut sute de concerte în peste 30 de țări, au participat la zeci de festivaluri de importanță internațională, cucerind publicul prin energia și autenticitatea lor. Formația a obținut locul 6 la concursul Eurovision și au cântat pe aceeași scenă cu mari artiști și trupe precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers, Linkin Park etc.

Trending