Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

VIDEO: Martin Garrix & Dua Lipa - "Scared to Be Lonely" (Live@Jimmy Fallon)

Martin Garrix și Dua Lipa au fost invitați în emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a interpreta live piesa "Scared to Be Lonely". Melodia a fost lansată cu videoclip la finele lunii ianuarie, cumulând pe YouTube peste 90 de milioane de vizionări.

Publicat

pe

Martin Garrix & Dua Lipa - Scared To Be Lonely (live@Jimmy Fallon)
Martin Garrix & Dua Lipa - Scared To Be Lonely (live@Jimmy Fallon)

"Scared to Be Lonely" este o piesă compusă de Martin Garrix împreună cu Giorgio Tuinfort, Nathaniel Campany, Kyle Shearer și Georgia Ku, pentru interpretarea vocală, DJ-ul alegând să colaboreze cu tânăra artistă britanică Dua Lipa. Melodia s-a poziționat bine în topuri, urcând până pe locul 2 în UK Dance Chart și până pe poziția a 10-a în US Hot Dance/Electronic Songs, top realizat de Billboard.

Single-ul "Scared to Be Lonely" a fost, de asemenea, certificat cu aur în Australia, Italia și Suedia.

VIDEO: Martin Garrix & Dua Lipa - "Scared to Be Lonely" (Live@Jimmy Fallon)

Martin Garrix, „tânărul savant” al muzicii electronice, pe numele lui real, Martjin Garritsen, a fost votat în 2015 de fanii din întreaga lume pe locul al III-lea în clasamentul DJ MAG TOP 100. La doar 19 ani, pasiunea pentru muzica i-a adus lui Martin Garrix o fabuloasă avere și numeroase premii internaționale. Cele mai importante distincții de până acum sunt din 2013 de la Dance Music Awards, unde a fost ales DJ–ul anului și în 2015 la MTV Europe Music Awards unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică. Acesta a venit în premieră în România în cadrul festivalului Untold, în 2016.

Dua Lipa s-a făcut remarcată la vârsta de 14 ani, când a început să publice pe YouTube cover-uri după Christina Aguilera și Nelly Furtado. În 2015 a semnat un contract cu Warner Bros. Records, la scurtă vreme fiind lansat primul ei single, "New Love". Artista are în prezent 21 de ani și pregătește lansarea primului ei album.

Concerte & turnee

Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet vin la UNTOLD 2024

Organizatorii UNTOLD au anunțat un nou val de artiști care vor ajunge la cea de-a noua ediție a festivalului. Unii dintre cei mai apreciați DJ-i din lume promit show-uri de neratat. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Bebe Rexha in concert la Untold 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

UNTOLD se pregătește să-și deschidă porțile universului magic în perioada 8-11 august pentru sutele de mii de fani din întreaga lume, pentru care organizatorii pregătesc noi experiențe memorabile și un lineup impresionant în care sunt incluși DJ de top la nivel global: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine.

DJ-ii de pe scena principală a festivalului UNTOLD

Duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. În 2024, cei doi au urcat pe locul 2 în clasamentul realizat de DJ Mag, Top 100 DJs, și pentru al 10-lea an la rând au fost recompensați cu trofeul la categoria Highest Duo. Show-urile live unice i-au transformat în staruri globale, iar cei doi au fost headlineri la cele mai mari festivaluri din lume. Dimitri Vegas & Like Mike sunt cunoscuți și pentru producțiile memorabile precum "The Hum", single recompensat cu Discul de Platină sau "Higher Place", colaborarea cu Ne-Yo care le-a adus locul 1 în Billboard Dance Chart.

Martin Garrix, DJ-ul care ocupă locul 3 în Top 100 DJ Mag, revine pe scena principală de la UNTOLD. Garrix a lucrat cu cei mai mari artiști mainstream, de la Dua Lipa, Usher, Bonn sau U2, și este al doilea olandez din istoria muzicii electronice care a ocupat de patru ori locul 1 în Top 100 DJs.

Alok, DJ-ul care ocupă locul 4 în clasamentul oficial Top 100 DJ Mag, a reușit la fiecare apariție live de pe mainstage-ul UNTOLD să ofere show-uri special pregătite pentru fanii de festival. Este producătorul care marchează un număr record de ascultări pe platformele de streaming, peste 6 miliarde pe Spotify, fiind cel mai ascultat artist brazilian la nivel internațional.

Lost Frequencies, unul dintre cei mai carismatici artiști din muzica electronică, este una dintre surprizele frumoase oferite de creatorii UNTOLD pentru cea de-a 9-a ediție a festivalului. Belgianul are 10 single-uri premiate cu Discul de Platină, peste 23 milioane de ascultări lunar și peste 1 miliard de stream-uri pe platforma Spotify. Colaborarea cu britanicul Calum Scott pentru single-ul "Where Are You Now", lansat în exclusivitate la festivalul UNTOLD, i-a adus o nominalizare la categoria "Best International Song", în cadrul BRIT Awards.

Timothy Jude Smith probabil nu înseamnă nimic, dar Timmy Trumpet înseamnă nebunie la Mainstage. Este singurul DJ din lume care a pus muzică pentru 22 de secunde în stare de imponderabilitate, gravitație zero, a plutit la propriu, în cadrul unui program derulat cu Agenția Spațială Europeană și germanii de la BigCityBeat.

Germanul Purple Disco Machine, recompensat cu un premiu Grammy la categoria "Cea mai bună versiune remix" pentru single-ul semnat Lizzo, "About Damn Time", va ajunge pentru prima dată pe Cluj-Arena. Este considerat arhitectul sound-ului disco, este producătorul care a combinat în piesele sale nostalgia anilor '70 cu sound-ul actual al muzicii electronice. Piesele germanului sunt difuzate la radiourile din întreaga lume, multe dintre ele au ocupat locul 1 în European Airplay Chart: "Hypnotized", "Fireworks", "Dopamine", "In The Dark" și "Substitution".

Solomun, Carl Cox și Fisher pe scena Galaxy

Cultura underground are scena ei în universul UNTOLD, iar în 2024, scena Galaxy va fi un adevărat fenomen datorită celor mai cunoscuți DJ din curentul techno, confirmați pentru cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD: Carl Cox, Solomun și australianul FISHER.

Carl Cox a fost parte a școlii dance din Marea Britanie, de la începutul erei disco, până în prezent. A experimentat tot, de la breakbeat, disco, hip-hop, la Italian house până la hard techno. Cunoscut drept un adevărat pionier al muzicii electronice și un ambasador al scenei techno la nivel global, Carl Cox este un artist complet, care a contribuit la dezvoltarea genurilor techno și house. Abordarea versatilă a sound-ului techno l-a plasat pe lista scurtă a celor mai respectați artiști din industria muzicii electronice. Producții precum "I Want You (Forever)", "Phoebus Apollo" sau "The Player" sunt printre cele mai apreciate piese din repertoriul său.

Paul Nicholas Fisher, cunoscut sub numele de scenă FISHER, DJ-ul și producătorul australian care a reușit să cucerească scena muzicii electronice cu un sound unic și fresh, va ajunge pentru prima dată la festivalul UNTOLD. Stilul distinctiv al lui FISHER, combinat cu prezența sa carismatică, l-au transformat într-un favorit al marilor cluburi și al festivalurilor din întreaga lume. "Losing It" a fost un succes internațional, a fost certificat cu Discul de Aur și Discul de Platină pentru vânzări record, a fost nominalizat la Premiile Grammy, la categoria "Best Dance Recording", și a primit aprecieri pentru sound-ul inovator.

Este unul dintre cei mai aclamați artiști ai genului melodic house & techno, se numește Solomun și e DJ-ul care a avut un live spectaculos de 3 ore la Galaxy Stage în cadrul ediției aniversare a festivalului UNTOLD, ediția 2019. A fost recompensat în cadrul DJ Awards la categoriile "Best Producer", "Best DJ", "Best Melodic House DJ", iar cititorii revistei Mixmag l-au votat "DJ of The Year".

Info bilete UNTOLD 2024:

  • Din data de 25 martie prețurile abonamentelor pentru ediția 2024 a festivalului  UNTOLD vor crește, cei care optează pentru accesul general timp de 4 zile vor achita 159 Euro plus taxe.
Citește în continuare

Premii muzicale

RAYE a câștigat cele mai multe trofee la BRIT Awards 2024; vezi lista completă a câștigătorilor

Cea de-a 44-a ediție BRIT Awards și-a desemnat câștigătorii în cadrul unei gale elegante, ce a avut loc O2 Arena. Au fost înmânate 17 premii, iar unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului au susținut show-uri live.

Publicat

pe

RAYE la BRIT Awards 2024
RAYE la BRIT Awards 2024 │ FOTO: captură YouTube / BRITs

RAYE a dominat gala de decernare cu șase victorii dintr-un record de șapte. Cântăreața și compozitoarea în vârstă de 26 de ani a câștigat unele dintre cele mai prestigioase premii ale serii, inclusiv "Albumul Anului Mastercard". Mai mult, RAYE a făcut istorie pentru cele mai multe victorii BRIT într-o singură noapte, depășindu-i pe Harry Styles, Adele și Blur, care obținuseră câte patru în anii precedenți.

Dua Lipa a luat acasă premiul "Pop Act", unul dintre cele cinci premii votate de fani. Artista are acum în palmares șapte premii BRIT. Ea a deschis spectacolul cu cel mai recent single, "Training Season".

Anul acesta, The BRIT Awards a crescut numărul nominalizaților atât la categoria "Artistul anului", cât și la "Artistul internațional al anului" de la cinci la 10, o schimbare care vizează îmbunătățirea reprezentării și incluziunii. De asemenea, tot de la această ediție, a fost introdus premiul pentru genul R&B, însemnând o gamă diversă de talente, printre care Mahalia, Jorja Smith, Salut și Cleo Sol.

Câștigători BRIT Awards 2024

Albumul anului Mastercard

  • Blur, The Ballad of Darren
  • J Hus, Beautiful and Brutal Yard
  • Little Simz, NO THANK YOU
  • RAYE, My 21st Century Blues - CÂȘTIGĂTOR
  • Young Fathers, Heavy Heavy

Artistul anului

  • Arlo Parks
  • Central Cee
  • Dave
  • Dua Lipa
  • Fred Again..
  • J Hus
  • Jessie Ware
  • Little Simz
  • Olivia Dean
  • RAYE - CÂȘTIGĂTOARE

Grupul anului

  • Blur
  • Chase & Status
  • Headie One & K-Trap
  • Jungle - CÂȘTIGĂTOR
  • Young Fathers

Cel mai bun artist debutant

  • Mahalia
  • Olivia Dean
  • PinkPantheress
  • RAYE - CÂȘTIGĂTOARE
  • Yussef Dayes

Cântecul anului

  • "Miracle" - Calvin Harris/Ellie Goulding
  • "Prada" - cassö/RAYE
  • "Let Go" - Central Cee
  • "Sprinter" - Dave & Central Cee
  • "Dance the Night" - Dua Lipa
  • "Eyes Closed" - Ed Sheeran
  • "Who Told You" - J Hus Ft Drake
  • "Strangers" - Kenya Grace
  • "Wish You the Best" - Lewis Capaldi
  • "Boy’s a Liar" - PinkPantheress
  • "Escapism" - RAYE ft 070 Shake - CÂȘTIGĂTOR
  • "Dancing Is Healing" - Rudimental/Charlotte Plank/Vibe Chemistry
  • "Firebabe" - Stormzy Ft Debbie
  • "REACT" - Switch Disco & Ella Henderson
  • "Messy in Heaven" - Venbee & Goddard

Artistul internațional al anului

  • Asake
  • Burna Boy
  • Caroline Polachek
  • CMAT
  • Kylie Minogue
  • Lana Del Rey
  • Miley Cyrus
  • Olivia Rodrigo
  • SZA - CÂȘTIGĂTOARE
  • Taylor Swift

Grupul internațional al anului

  • Blink-182
  • Boygenius - CÂȘTIGĂTOR
  • Foo Fighters
  • Gabriels
  • Paramore

Cântecul internațional al anului

  • "What Was I Made For?" - Billie Eilish, FINNEAS
  • "Daylight" -  David Kushner
  • "Paint the Town Red" - Doja Cat
  • "Giving Me" - Jazzy
  • "People" -  Libianca
  • "Made You Look" - Meghan Trainor
  • "Flowers" - Miley Cyrus - CÂȘTIGĂTOR
  • "Stick Season" -  Noah Kahan
  • "Miss You" - Oliver Tree & Robin Schulz
  • "vampire" - Olivia Rodrigo
  • "(It Goes Like) Nanana" - Peggy Gou
  • "Calm Down" - Rema
  • "Kill Bill" - SZA
  • "greedy" - Tate McRae
  • "Water" - Tyla

Interpretare alternative/rock

  • Blur
  • Bring Me The Horizon - CÂȘTIGĂTORI
  • The Rolling Stones
  • Young Fathers
  • Yussef Dayes

Interpretare Hip-hop/grime/rap

  • CASISDEAD - CÂȘTIGĂTOR
  • Central Cee
  • Dave
  • J Hus
  • Little Simz

Interpretare Dance 

  • Barry Can’t Swim
  • Becky Hill
  • Calvin Harris - CÂȘTIGĂTOR
  • Fred again..
  • Romy

Interpretare pop

  • Calvin Harris
  • Charli XCX
  • Dua Lipa - CÂȘTIGĂTOARE
  • Olivia Dean
  • RAYE

Interpretare R&B 

  • Cleo Sol
  • Jorja Smith
  • Mahalia
  • RAYE - CÂȘTIGĂTOARE
  • SAULT

Rising star

  • The Last Dinner Party - CÂȘTIGĂTORI
  • Caity Baser
  • Sekou

Compozitorul anului - RAYE

Producătorul anului - Chase and Status

BRITs GLOBAL ICON - Kylie Minogue

Citește în continuare

Premii muzicale

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO

Premiile Grammy 2024 vor fi decernate pe 5 februarie, iar telespectatorii din România pot afla cine vor fi artiștii care vor face un adevărat spectacol în cea mai importantă noapte a industriei muzicale din lume, dar și cine va pleca acasă cu trofeele Academiei de Înregistrări.

Publicat

pe

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO
Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO │ FOTO: PRO TV

Muzica schimbă lumea, iar Premiile Grammy schimbă lumea muzicii. Cei mai importanți artiști se întâlnesc în cea mai spectaculoasă gală: a 66-a ediție a Premiilor Grammy este luni, 5 februarie, de la ora 3 dimineața, în direct pe VOYO.

National Academy of Recording Arts and Sciences va înmâna și în acest an trofee pentru realizări remarcabile în domeniul muzical, în cea mai importantă noapte a industriei. Abonații VOYO vor putea vedea LIVE și în exclusivitate decernarea râvnitelor premii, din Crypto Arena, Los Angeles, și se vor delecta cu momentele impresionante pregătite de Billie Eilish, Dua Lipa, Travis Scott, Burna Boy, Luke Combs, Billy Joel sau Olivia Rodrigo.

În acest an, printre noutățile pregătite de organizatori se numără și prezența legendarei trupe U2 în cadrul evenimentului. Câștigători a 22 de trofee Grammy, membrii U2 vor avea un show unic, transmis pentru prima dată din Sphere, Las Vegas - locul unde formația este rezidentă.

Lista celor care se luptă să pună mâna pe râvnitul trofeu Grammy a fost făcută publică, iar SZA conduce topul din acest an cu nouă nominalizări. Phoebe Bridgers, Șerban Ghenea și Victoria Monét sunt nominalizați la șapte categorii, iar Jack Antonoff, Jon Batiste, boygenius, Brandy Clark, Miley Cyrus, Billie Eilish, Olivia Rodrigo și Taylor Swift au fiecare câte șase nominalizări.

Citește în continuare

Trending