Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Robyn lansează o nouă melodie numită "Honey", cu premiera în serialul HBO "Girls"

Cunoscuta artistă suedeză Robyn a ales un serial HBO pentru a lansa noul său single, "Honey". Piesa s-a auzit în ultimul episod al serialului "Girls", o producţie eminamente feminină, care a atras milioane de fani în toată lumea. Artista electropop a inclus noul track pe finalul episodului.

Publicat

pe

Robyn fotografie poster Girls HBO
Robyn fotografie poster Girls HBO │ FOTO: www.facebook.com

"Honey" este un potenţial viitor hit EDM, ilustrat cu povestea de dragoste dintre personajele principale din "Girls". Încă de vinerea trecută Robyn începuse teaserele pentru această lansare, pozându-se lângă un poster pentru producţia HBO. Sound-ul acestui nou material este unul cu influenţe puternice de ani 80 şi 90, care de altfel au consacrat-o pe nordică.

Ar fi primul single lansat de Robyn de la albumul "RMX/RBN" din 2016, o colecţie de remixuri ale hiturilor artistei. Între timp Robyn va apărea şi pe noul album al lui Todd Rundgren, care a anunţat colaborări şi cu Trent Reznor de la Nine Inch Nails pe acelaşi LP. Piesa "That Could Have Been Me" a fost deja postata pe Soundcloud, confirmând colaborarea artistei cu Rundgren.

Spre deosebire de "Honey" această colaborare sună mai mult ca o baladă a anilor 90, cu o puternică amprentă de Madonna. Cât despre un LP complet nou de studio, Robyn ne ţine în standby din 2010, de la "Body Talk", lansat în 3 părţi. În acelaşi an extravaganta cantautoare apărea în serialul "Gossip Girl", unde cânta două melodii.

În 2014 a colaborat cu Royksopp pe un mini album, iar în 2016 cu Mr. Tophat.

Comentează

Trending