Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Linkin Park a interpretat live piesa "Heavy" alături de Kiiara - VIDEO

Linkin Park și Kiiara au fost invitați în emisiunea lui James Corden pentru a interpreta live noul single "Heavy". Melodia este extrasă de pe albumul "One More Light", așteptat pe piață în luna mai.

Publicat

pe

Linkin Park ft. Kiiara: Heavy
Linkin Park ft. Kiiara: Heavy

Piesa ”Heavy” a fost compusă și produsă de Linkin Park împreună cu Emily Wright, ce a colaborat anterior cu Miley Cyrus (“Party In the U.S.A.”), Katy Perry (“California Gurls”) și Flo Rida (“Good Feeling”).Piesa este înregistrată în colaborare cu Kiiara, al cărei single, “Gold”, s-a plasat în decembrie pe poziția a 13-a în Billboard Hot 100.

VIDEO: Linkin Park - "Heavy" feat. Kiiara (Live)

Noul album Linkin Park, ce include piesa ”Heavy”, se numește "One More Light". Discul conține 10 piese noi și va fi pus în vânzare pe 19 mai.

Tracklist "One More Light" - Linkin Park:

  1. Nobody Can Save Me
  2. Good Goodbye
  3. Talking to Myself
  4. Battle Symphony
  5. Invisible
  6. Heavy
  7. Sorry for Now
  8. Halfway Right
  9. One More Light
  10. Sharp Edges

Coperta noului album Linkin Park

Coperta noului album Linkin Park - ”One More Light”

Albumul precedent al trupei Linkin Park,„The Hunting Party”, a fost lansat în iunie 2014. Cu un sound care îmbină cei 18 ani de istorie a trupei, mai zgomotos și mult mai puternic, discul a ajuns Number One pe iTunes în 67 de țări. Pe disc au fost invitați Tom Morello și Daron Malakian din System of a Down și Page Hamilton din trupa Helmet. Discul a fost primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, trupa renunțând de această dată la colaborarea cu Rick Rubin.

Trending