Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Katy Perry prezintă un teaser pentru o melodie nouă, "Deja Vu"

Katy Perry nu mai e acea fată veselă de la "I Kissed a Girl", lansând acum melodii cu mesaj politic şi versuri mai serioase. După "Chained To The Rhythm", primul single de pe albumul viitor, cântăreaţa a prezentat în această săptămână un teaser pentru o piesă nouă. E vorba despre "Deja Vu", din care putem asculta 15 secunde ca preview.

Publicat

pe

Katy Perry
Katy Perry

Melodia e preluată de pe viitorul album, care nu are un titlu încă şi e aşteptat în următoarele luni. Din câte putem auzi, artista se bazează pe o abordare artistică în gen Lady Gaga sau Madonna, cu ecouri ample şi parcă simţi că se apropie un chorus bogat pentru piesă. Katy Perry insistă ca publicul său să renunţe la apatie şi să fie treaz în această nouă epocă, sub Donald Trump.

Până acum Katy Perry a fost exponenta divertismentului, a unui sound jucăuş şi vesel. Cu trecerea anilor a trecut la cântece care subliniau feminitatea şi puterea sexului frumos, iar acum se duce spre o zonă mai întunecată a mesajelor sociale. Chiar şi albumul "Prism" din 2013 a fost descris drept "întunecat", fiind influenţat de divorţul dintre Perry şi Russell Brand.

https://twitter.com/ShadyKatyFacts/status/841547141881434112

Totuşi când a ieşit din studio acel LP suna în continuare "flower power"şi optimist. E drept că acel material ne-a adus şi hitul "Roar", un imn plin de energie care a devenit viral. "Chained To The Rhythm" introducea şi muzica reggae în ecuaţie şi avea un videoclip cu tentă SF. Melodia a fost cântată la premiile Grammy şi la BRIT Awards. Vom vedea dacă şi "Deja Vu" are această abordare nouă.

Trending