Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Justin Timberlake - "Can't Stop the Feeling" (Prestația de la Oscar 2017) - VIDEO

Justin Timberlake a fost unul dintre artiștii care au făcut show la gala premiilor Oscar 2017. Deși nu a câștigat trofeul pentru ”Cea mai bună piesă originală”, Justin a ridicat în picioare întreaga sală, făcându-i pe cei mai apreciați actori ai momentului să danseze pe hitul său, "Can't Stop the Feeling".

Publicat

pe

Justin Timberlake - CAN'T STOP THE FEELING! (Live, Oscar 2017)
Justin Timberlake - CAN'T STOP THE FEELING! (Live, Oscar 2017)

Justin Timberlake a interpretat la gala premiilor Oscar piesa pentru care a fost nominalizat în categoria Best Original Song (”Cea mai bună piesă originală”). Compusă de Justin pentru coloana sonoră a filmului de animație ”Trolls”, melodia "Can't Stop the Feeling" a debutat anul trecut pe prima poziție în topul american Billboard Hot 100, devenind ulterior unul dintre hiturile verii 2016.

Justin Timberlake nu a compus doar acest soundtrack pentru film, ci este inclus și în distribuție, dând voce unuia dintre personajele centrale, respectiv Branch. Animația ”Trolls”, produsă de Dreamworks, a debutat în cinematografe în noiembrie 2016.

VIDEO: Justin Timberlake - "Can't Stop the Feeling" (Prestația de la Oscar 2017)

Justin Timberlake pregătește în paralel lansarea celui de-al 4-lea album de studio. Pentru acest LP, artistul a dorit să lucreze pe partea de producție cu unul dintre cei mai apreciați producători ai industriei, Pharrell Williams. Cunoscut pentru hiturile ”Happy”, ”Lucky” (cu Daft Punk) și colaborările cu nume sonore ale industriei (Ed Sheeran, Gwen Stefani, Alicia Keys), Pharrell crede că Justin va lansa un album de excepție, declarând că abia acum începe să se descopere pe sine, ca artist.

"În ce privește compozițiile, cred că are vreo 6 piese care te fac să exclami: <<Whoa, ce-a fost asta? Mai pune piesa o dată>>. Trebuie să-i fac un mare compliment lui Justin și să-i spun că abia acum descoperă cine e cu adevărat", a declarat producătorul într-un interviu pentru Variety.

Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending