Concert Depeche Mode in Romania in 2017
Gabriel Cotabiță și Dan BittmanPoze concert Holograf - Vedere de la Costinești la Sala Palatului - 2017 Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017
INFO CONCERT:
Smiley
Ellie Goulding și Hurts, confirmați la Untold 2017Ellie Goulding și Hurts, pe lista noilor nume confirmate la UNTOLD 2017 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2017
INFO CONCERT:
Carla's Dreams
Poze concert Delia - Psihedelia 2017

Joe Lovano readuce jazz-ul clasic pe scena Sălii Radio

Reputatul saxofonist Joe Lovano va susține pe 25 martie primul concert în România. Evenimentul va avea loc la Sala Radio din București, cu acest prilej urmând a fi prezentat Classic Quartet.
Joe Lovano

Joe Lovano

Câștigător al Premiului Grammy, saxofonist și compozitor, Joe Lovano declară că este “fascinat” de scena de jazz din Europa, în special din cea de Est, și că așteaptă cu nerăbdare turneul său european, care îl va duce în Spania, Cehia, România și Ungaria.

În Classic Quartet, proiectul cu care se prezintă și pe scena Sălii Radio, Lovano va explora bogata istorie a jazz-ului “clasic”, de la swing la bebop.

”Botezarea unui proiect cu numele "clasic” poate părea putin pretențios, la prima impresie, dar în acest caz, denumirea pare că se potrivește ca o mănușă. Clasic, prin definiție, este ceva "de cea mai înalta calitate, clasa sau rang", iar acest lucru se potrivește cu siguranță proiectului lui Joe Lovano”, consideră prestigioasa publicație All About Jazz.

La București, publicul va putea asculta integral albumul ”Classic! Live at Newport”, dedicat memoriei pianistului Hank Jones, un album aclamat de critici, a cărui lansare a durat nu mai puțin de 11 ani, de la înregistrarea sa în 2005, până la lansarea oficială din 2016. Potrivit artistului, acesta este și ultimul album ce va fi lansat sub egida Blue Note.

Lovano este un susținător fervent al jazz-ului tradițional, notabilă în acest sens fiind colaborarea din urmă cu zece ani cu renumitul pianist Hank Jones, cunoscut pentru asocierile sale cu Ella Fitzgerald, Charlie Parker și mulți alții. În proiectul Classic Quartet, Lovano schimbă conturul, în timp ce onorarează structura muzicală, iar rezultatul este un jazz de înaltă clasă, unanim apreciat.

În seara de 25 martie, pe scena de la Sala Radio, vor urca Joe Lovano, la saxofon tenor, Lawrence Fields la pian, Peter Slavov la bas și Otis Brown la baterie.

Prețuri bilete la concertul Joe Lovano de la Sala Radio:

  • Categoria 1 - 185 lei
  • Categoria 1A - 165 lei
  • Categoria 2 - 145 lei
  • Categoria 2A - 135 lei
  • Categoria 3 - 115 lei
  • Categoria 4 - 105 lei

Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Joe Lovano
Subiectele momentului: Brit Awards 2017 Concerte 2017 festivaluri 2017 Grammy 2017 Kings of Leon Placebo Summer Well 2017
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Motans
The Motans a lansat piesa "Fifty Fifty" - AUDIO

The Motans a lansat o piesă nouă, intitulată "Fifty Fifty". Melodia a fost produsă de Costin Bodea și Alex Cotoi.

Închide