Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Goldfrapp prezintă piesa "Ocean", cu sintetizatoare old school şi sound visător - AUDIO

După un single, un videoclip oficial şi două remixuri, Goldfrapp revine cu noua melodie "Ocean". Extrasă de pe viitorul album, "Silver Eye", piesa este plină de sintetizatoare old school şi are un sunet visător.

Publicat

pe

Single Goldfrapp Ocean
Single Goldfrapp Ocean

"Ocean" este al doilea single de pe albumul cel nou, care va debuta pe 31 martie. Aceasta este ultima melodie de pe LP şi ea revine la o abordare mai electronică, întâlnită pe materialele mai vechi ale trupei. Astfel, aduce mai mult cu "Black Chery" din 2003, decât cu "Tales of Us" din 2013. Cu un interludiu excelent la mijlocul piesei şi o voce hipnotică a lui Alison Goldfrapp, piesa creşte anticipaţia pentru "Silver Eye".

Alison a avut următoarele de spus despre acest release într-un interviu cu Billboard.com:

Am vrut să readucem sintetizatoarele în acualitate. Ne-a plăcut "Tales of Us" foarte mult, dar am considerat potrivit să introducem sintetizatoare şi un sunet mai dur, poate, ceva în stil "Supernature" sau "Black Cherry".

Totuşi eram conştienţi că nu trebuie să ne repetăm. Doream să facem ceva mai minimalist decât pe acele albume. Ne-a luat ceva să pornim la drum cu "Silver Eye", atât ca fundal sonor, cât şi compoziţie. E întotdeauna nevoie de 3 luni pentru a ne scoate din sistem toate porcăriile şi pentru a obţine ceva ce ne place.

Piesa "Ocean" a fost creată de duo-ul londonez într-o dimineaţă şi se bazează mult pe improvizaţie. Totul a pornit de la un sample de tobe, iar Alison a fost într-o stare de spirit negativă, când a făcut înregistrarea. Prima dublă vocală a fost păstrată, pentru că atmosfera nu a mai putut fi reconstituită ulterior.

Trupa a promis că va mai cânta din melodiile de pe album în cadrul turneului britanic ce debutează pe 20 martie.

Comentează

Trending