Concert Depeche Mode in Romania in 2017
Gabriel Cotabiță și Dan BittmanPoze concert Holograf - Vedere de la Costinești la Sala Palatului - 2017 Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017
INFO CONCERT:
Smiley
Ellie Goulding și Hurts, confirmați la Untold 2017Ellie Goulding și Hurts, pe lista noilor nume confirmate la UNTOLD 2017 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2017
INFO CONCERT:
Carla's Dreams
Poze concert Delia - Psihedelia 2017

GOJIRA susține primul concert la București în iulie 2017

Pe 4 iulie, trupa franceză Gojira va susține primul concert la București. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane, în cadrul Aftermath METALHEAD Meeting Festival. Biletele vor fi puse în vânzare vineri, 3 martie.
Gojira

Gojira

Nominalizați la premiile Grammy, inclusiv pentru cel mai recent album, "Magma", francezii de la GOJIRA vin în România pentru a oferi fanilor piesele care i-au făcut celebri, de pe toate cele 6 albume din cariera trupei. Îmbinând techical death metalul cu progressive metal, groove metal și thrash metal, formația Gojira a fost influențată de nume sonore precum Slayer, Sepultura, Death, Meshuggah, Tool, Pantera, Neurosis sau Metallica.

Cel mai recent album al trupei, "Magma", a fost lansat în iunie 2016 prin Roadrunner Records si a fost aclamat la nivel mondial. Piesele de pe noul disc au un sound diferit de lansările anterioare ale formației, în compunerea lor, frații Duplantier canalizând tristețea resimțită după moartea mamei lor.

De pe acest album, piesa ”Low Lands” se remarcă printr-o semnificație aparte. Versurile fac trimitere către casa în care au copilărit frații Duplantier, aici luând ființă trupa Gojira. Piesa a fost lansată împreună cu un videoclip regizat de Alain Duplantier.

”E un clip intim și poetic regizat de dragul nostru văr și prieten Alain Duplantier. Unul dintre ”personajele” prezentate în acest vizual este Gayeres, casa în care eu și Mario am locuit când eram copii. Aici am cântat primele noastre piese, aici am înființat Gojira și aici au fost înregistrate majoritatea albumelor noastre. Sora noastră, Gabrielle, a contribuit și ea la realizarea acestui clip. Vrem să mulțumim tuturor oamenilor minunați care au lucrat din greu pentru ca acest clip sa fie realizat și tuturor fanilor care ne-au susținut cu atât de multă pasiune și respect. Sperăm să vă placă această călătorie la fel de mult ca și nouă”, declara Joe Duplantier la momentul lansării clipului.

Prețuri bilete la concertul Gojira din iulie 2017:

Earlybird, până pe 2 aprilie:

  • 75 lei - Acces General
  • 110 lei - Golden Circle (în fața scenei)

Presale, până pe 4 iulie:

  • 90 lei - Acces General
  • 130 lei - Golden Circle

La intrare:

  • 100 lei - Acces General
  • 150 lei - Golden Circle

De asemenea, până pe 2 aprilie, găsiți în vânzare următoarele pachete Acces General:

  • Metalhead Meeting + Evanescence + Gojira = 365 de lei (reducere 50 de lei)
  • Metalhead Meeting + Gojira = 210 lei (reducere 35 de lei)

Citește mai multe despre Gojira
Subiectele momentului: Brit Awards 2017 Concerte 2017 festivaluri 2017 Grammy 2017 Kings of Leon Placebo Summer Well 2017
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Linkin Park ft. Kiiara: Heavy
Linkin Park a interpretat live piesa "Heavy" alături de Kiiara - VIDEO

Linkin Park și Kiiara au fost invitați în emisiunea lui James Corden pentru a interpreta live noul single "Heavy". Melodia...

Închide