Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Fameless dedică noul single "Dash Of Blue" publicului feminin - AUDIO

Fameless a lansat o piesă nouă, intitulată "Dash Of Blue". Acesta este cel de-al 4-lea single extras de pe albumul de debut al formației, "Dreams Without a Past".

Publicat

pe

Fameless
Fameless

Fameless, trupa înființată de Tiberiu Albu, câștigătorul emisiunii-concurs Vocea României, a lansat cu prilejul zilei de 8 martie noua piesă "Dash Of Blue", pe care o dedică publicului feminin.

"Noul single de pe albumul „Dreams Without a Past” este aici! Astăzi lansăm „Dash of Blue”, o piesă care pune pe hârtie gândurile unui om aflat tot mai departe de ideile de relație, cuplu și dragoste ale iubitei lui. Iar pentru că personajul central al poveștii este o fată, dedicăm și facem această piesă cadou de 8 martie tuturor doamnelor și domnișoarelor din jurul nostru, fără de care lumea noastră ar fi un loc monoton, lipsit de acel „pic de albastru” de farmec feminin. Videoclipul acestei piese va veni în curând!" - Fameless

Fameless - "Dash Of Blue" - AUDIO

Albumul "Dreams Without a Past" conține 10 piese compuse de membrii trupei Fameless: Tiberiu Albu (voce), Mihai Vasile (chitară), Șerban-Ionuț Georgescu (bas) și Andrei Ilie (tobe). Pe lângă cei 4 membri ai formației, au mai înregistrat pe acest disc Dan Stesco “Polymoog” (clape), Teodora Sima și Andreea Cârstea (backing vocals).

“Este un album destul de divers, iar ca parcurs este un roller-coaster emoțional, o călătorie printr-o suită de stări și sentimente. Are o esența grunge, păstrată de direcția dată de piesa lansată acum mai bine de un an, “Show Me How to Live”, însă în peisajul muzical și-au făcut loc, într-un mod foarte natural și firesc pentru noi, și culori pop (“For the Love of God”), nuanțe progresive (“The Witness”, “Stationary Star”), chiar și o “pată” disco (“Falling in Love”). Însă, toate sunt părți din orizontul nostru muzical comun, ceea ce păstrează finisajul unitar al discului. Sperăm să vă placă.” - Fameless

"Dreams Without a Past" a fost lansat pe 27 ianuarie, în cadrul unui concert la Hard Rock Cafe. La eveniment au participat, ca invitați speciali, Dan Byron, Cornel Ilie, Tudor Chirilă și Teodora Buciu (câștigătoarea ultimului sezon Vocea României).

Emisiuni radio-tv

Duete în oglindă la Vocea României, la o distanță de nouă ani - VIDEO

Vocea României este mai mult decât descoperirea unor voci talentate sau un spațiu în care ne afundăm pentru divertisment. Finala celui de-al 11-lea sezon a demonstrat că emisiunea este o adevărată arhivă muzicală în care trecutul poate fi adus în prezent și potențat la cele mai înalte niveluri.

Publicat

pe

Duete Irina & Tiberiu - Alexandra & Adrian la Vocea României
Duete Irina & Tiberiu - Alexandra & Adrian la Vocea României │ FOTO: captură YouTube / The Voice of Romania

Einstein a afirmat că timpul este relativ. Nu avem genialitatea sau pregătirea pentru a confirma sau infirma teoria sa, însă putem să fim convinși că emoția nu este deloc relativă. Acest lucru a fost demonstrat în finala Vocea României 2023.

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea celui de-al 11-lea sezon al concursului, a susținut un duet cu Adrian Nour, fost concurent al show-ului. Momentul celor doi a făcut parte din prezentarea Alexandrei pentru marea finală. Concurenta a pregătit trei interpretări: solo, cu antrenorul său și cu un invitat special.

Mentorul Alexandrei a fost Tudor Chirilă care a gândit cu atenție fiecare moment al tinerei, de la confruntări până în finală. Duetul cu Adrian Nour a fost construit pe fundalul cunoscutei piese "The Phantom of the Opera". Alexandra și Adrian au creat un moment pe de o parte emoționant, pe de altă parte intens, ce a ținut cu sufletul la gură ascultătorii.

Aceeași poveste se întâmpla în 2014, când tot Tudor Chirilă ajungea în finala de la Vocea României cu Tiberiu Albu. Tot "The Phantom of the Opera" a fost compoziția muzicală aleasă pentru un duet. Atunci, Tibi a cântat alături de soprana Irina Baianț care, anul acesta, a fost ajutorul lui Chirilă în pregătirea concurenților. Ah, și tot Tudor Chirilă a fost antrenorul care câștiga atunci Vocea României.

De asemenea, "The Phantom of the Opera" are o semnificație specială și pentru cei doi invitați - Irina Baianț și Adrian Nour. Ei sunt interpreții personajelor principale - Christine și Phantom - din spectacolul "Fantoma de la Operă" de Andrew Lloyd Webber, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, de la Opera București.

VIDEO: Alexandra Căpitănescu & Adrian Nour la Vocea României 2023

VIDEO: Tiberiu Albu & Irina Baianț la Vocea României 2014

Citește în continuare

Trending