Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Days Of Confusion a lansat piesa "KYIKM" (Killing you, is killing me) - AUDIO

Trupa Days Of Confusion a lansat o piesă nouă, intitulată "KYIKM" (Killing you, is killing me). Melodia se regăsește pe albumul de debut al formației, "Yin & Out”.

Publicat

pe

În ziua lansării albumului "Yin & Out”, Days Of Confusion lansează o nouă piesă, intitulată "KYIKM" (Killing you, is killing me). Design-ul grafic al artwork-ului este semnat de Dragoș Stroe, artist plastic contemporan, animația fiind realizată de către Kappsule Studios.

Albumul "Yin & Out" va fi prezentat sub forma unui pachet, ce conține CD-ul și, în premieră, un board game care îi are ca protagoniști pe membrii formației. Discul se va lansa sub egida Universal Music România, concertul de lansare urmând să aibă loc pe 1 martie, în Club Control.

Days Of Confusion - "KYIKM" (Killing you, is killing me) - AUDIO

“Uneori, mă gândesc că pentru mine ar fi tare greu să o iau de la capăt cu alți oameni, dacă nu ar fi Days of Confusion și atunci îmi aduc aminte de fapt să apreciez oamenii ce îmi sunt alături, fără de care Yin & Out nu s-ar fi putut întâmpla. Am muncit împreună foarte mult la tot ce e aici, de la muzică, imagine sau board game și vrem să oferim o experiență cu totul și cu totul altfel tuturor celor care apasă “Play” și/sau joacă "Yin & Out”!” - Cosmin Lupu (voce/chitară)

“Acest album este rezultatul unei munci uneori sisifice care s-a desfășurat pe parcursul a câțiva ani. Satisfacția și împlinirea realizării lui sunt incomensurabile în raport cu eforturile, uneori prea mari, ce au fost necesare pentru procesul conceperii și concretizării sale ca atare. Sunt foarte satisfăcut și foarte mândru de rezultatele muncii noastre. Le mulțumesc colegilor/prietenilor mei pentru că au fost alături de mine în această călătorie și îi felicit pentru atitudine, implicare și anduranță!” - Cezar Popescu (chitară/voce)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 1 martie 2017

Days of Confusion

Loc
Club Control
Comentează

Trending