Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie Lorde, "Liability", o baladă indie cu încărcătură emoţională - AUDIO

Lorde a lansat primul single de pe viitorul său album cu câteva zile în urmă, iar "Green Light" a fost primit cu reacţii pozitive de către fani. După acea melodie cu iz pop, artista neo zeelandeză ne oferă o baladă indie, sub forma melodiei "Liability". Cântăreaţa îşi pune sufletul pe tavă în această creaţie.

Publicat

pe

Single Lorde Liability
Single Lorde Liability

Abordarea suavă şi recitarea blajină a versurilor aduce cu Birdy, pe care o vom vedea în concert în România în acest an. Lorde ia o decizie curajoasă şi anume de a începe piesa cu 6 secunde de linişte, ca şi cum şi-ar face curaj să îşi exprime sentimentele. Cu un fundal de pian simplu, de care ar fi mulţumit şi Elton John, artista face o mărturisire despre o despărţire în acest single.

Pe numele său real Ella Yelich O'Connor, Lorde invocă chiar comparaţii cu Kate Bush în acest nou release. Aceste prime single-uri se vor regăsi pe viitorul album, "Melodrama", care debutează pe 16 iunie. "Liability" a fost coprodusă cu Jack Antonoff, iar cântăreaţa din spatele său a avut următoarele de declarat despre piesă:

Îmi place această melodie foarte mult şi simt că este foarte sinceră cu mine. Sunt chiar mândră de această compoziţie. Simt că am ajuns undeva unde nu am mai fost înainte, ceea ce e un sentiment plăcut pentru un compozitor.

E interesant pentru că am avut o revelaţie şi anume că din cauza stilului meu de viaţă şi a ceea ce fac pentru muncă, va exista un punct în care îi voi ataca pe cei din jurul meu. E ca şi cum trebuie să renunţi la puţin din intimitatea lor, sau vieţile lor vor deveni mai grele.

Lorde citează şi albumul "ANTI" al Rihannei şi piesa "Higher" ca inspiraţie. Acea melodie a făcut-o să plângă pe neo-zeelandeză, care vede "Higher" ca un soi de "talisman protector".

La frageda vârstă de 20 de ani, artista se află la albumul cu numărul 2, după succesul uriaş al lui "Pure Heroine". Au urmat melodii pentru coloana sonoră "The Hunger Games" şi 2 premii Grammy.

Comentează

Trending