Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Trupa NSYNC se reuneşte cu ocazia primirii unei stele pe Hollywood Walk of Fame

Anii 90 au fost marcaţi de ascensiunea trupelor de tip "boy band", iar cei mai bun exponenţi erau Backstreet Boys şi NSYNC. Se pare că aceştia din urmă s-ar pregăti de o mega reuniune, ocazie cu care vor re-lansa şi un album aniversar.

Publicat

pe

Justin Timberlake și colagii din NSYNC la premiile MTV VMA 2013
Justin Timberlake și colagii din NSYNC la premiile MTV VMA 2013 │ FOTO: www.mtv.com

Cvintetul îl are pe Justin Timberlake drept cel mai de succes membru, dar îi include şi pe Lance Bass, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone şi JC Chasez. Boy band-ul se află în pauză din 2002 şi şansele sunt mici să vedem totuşi un album nou sau un concert. Singurele planuri de care ştim implică lansarea unei ediţii vinil a albumului de Crăciun "Home for Christmas", lansat de formaţie în 1998.

De asemenea NSYNC urmează să primească o stea pe Hollywood Walk of Fame, motiv în plus pentru reuniune, chiar şi pentru câteva fotografii ale presei. Lance Bass a mai oferit şi un teaser, spunând că pregătesc ceva specia;. Regruparea ar fi programată pentru perioada Crăciunului, când în mod tradiţional Justin Timberlake apare la Saturday Night Live cu numerele sale trăznite de comedie.

Trebuie spus că spre deosebire de alte formaţii destrămate şi distruse de conflicte, NSYNC şi-a încheiat cariera fără scandal. Cei 5 membri încă îşi vorbesc şi au rămas prieteni. Justin Timberlake este cel care a dat startul "pauzei" NSYNC, simţind că unora din colegii de trupă nu le pasă la fel de mult de muzică. Timberlake avea să îşi construiască o carieră amplă, care a inclus şi 19 roluri în filme de lung metraj sau animaţii, dar şi 4 albume muzicale.

O scurtă reuniune NSYNC a avut loc la premiile MTV VMA în 2013, când Justin a avut foştii colegi pe scenă când îşi cânta cele mai mari hituri. Artistul a primit recent al zecelea premiu Grammy, pentru "Cea mai bună melodie scrisă pentru Visual Media".

Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending