Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Take That prezintă piesa "Giants", în formaţia fără Robbie Williams

Take That a arătat că viaţa continuă şi fără Robbie Williams, lansând un nou single, "Giants". Melodia este catchy şi ideală pentru reprezentaţii live şi fredonarea de către un public numeros pe arene şi săli mari de concerte. Boy band-ul se afla în pauză din 2014, când lansa albumul "III".

Publicat

pe

Take That piesa noua Giants
Take That piesa noua Giants │ FOTO: twitter.com

Piesa este doar un preview pentru ce ne rezervă albumul "Wonderland", o revenire la melodii cu chorus-uri ample şi numai bune de concerte cu zeci de mii de fani. Gary Barlow, Howard Donald şi Mark Owen au ales o abordare ce duce mai degrabă cu gândul la Coldplay decât la trupa care l-a propulsat spre faima pe Robbie Williams. Grupul are peste o duzină de arene de concerte sold out în Marea Britanie în 2017 şi pregăteşte şi un număr cu Robbie Williams pe 25 februarie.

Concertul va veni în cadrul finalei "Let it Shine", un talent show de la BBC, popular în Marea Britanie. Take That a cântat ieri împreună cu cei 4 finalişti ai concursului un medley al celor mai celebre piese. În ce priveşte albumul cel nou, "Wonderland" va fi disponibil de pe 24 martie. Gary Barlow a promis că un videoclip pentru "Giants" va sosi curând, iar discul va fi disponibil şi sub formă de bundle-uri sau vinil.

Acesta este al optulea material discografic Take That şi va include 11 piese. Take That a lucrat cu diferiţi producători pentru acest release, inclusiv cu Tony Hoffer, Stuart Price şi Mark Crossy. Grupul pop fondat în Manchester în 1990 are la activ 8 premii Brit Awards şi este cel mai de succes boy band britanic din istorie. 4 dintre albumele lor sunt considerate cele mai bine vândute din mileniul actual în UK.

Comentează

Trending