Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Rihanna va juca celebra scenă de la duş din "Psycho" în serialul Bates Motel

Rihanna va juca una dintre scenele legendare din istoria filmului - ţipătul şi crima de la duş din Psycho. Artista interpretează rolul lui Marion Crane, o viitoare victimă a lui Norman Bates, personaj central din filmul lui Hitchcock. Acesta este readus în actualitate în serialul "Bates Motel".

Publicat

pe

Trailer Rihanna Bates Motel Sezon 5
Trailer Rihanna Bates Motel Sezon 5

Sezonul 5 al acestui serial tocmai a primit un trailer, în care apare şi Rihanna pentru câteva secunde. Aceasta va reconstitui scena de la duş, când este urmărită de criminal. Bates o surprinde ulterior şi o înjunghie în repetate rânduri. Au rămas în istorie ţipătul lui Marion Crane, dar şi celebrele viori folosite ca soundtrack al momentului de suspans.

El cel de-al doilea proiect cinematografic în care artista îşi confirmă implicarea în ultima săptămână, după ce a apărut şi în primele imagini din Ocean's 8. Acea peliculă debutează în 2018, cu o distribuţie exclusiv feminină. Rihanna a dublat şi vocea personajului principal din animaţia "Home", apărută în 2015 şi a jucat şi în blockbusterul "Battleship" din 2012.

Serialul "Bates Motel" are rol de prequel pentru filmul "Psycho" al lui Alfred Hitchcock din 1960. Seria a debutat în 2013 şi a ajuns la sezonul 5, care este şi ultimul. Primul episod va fi difuzat pe 20 februarie, "Bates Motel" având-o în distribuţie şi pe celebra Vera Farmiga. Aceasta apare în rolul mamei lui Norman Bates, Norma Louise Bates. Cât despre Rihanna, ea ne-a vizitat anul trecut pe 14 august, în cadrul unui concert de promovare a albumului său "ANTI".

40.000 de oameni au participat la concert, care a început cu întârziere şi a inclus câteva defecţiuni tehnice. Nici prestaţia artistei nu a fost ideală.  Rihanna a contribuit şi cu melodia principală pentru coloana sonoră a filmului "Star Trek Beyond" de anul trecut.

Comentează

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending