Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

M.I.A. prezintă versurile și un teaser pentru melodia "P.O.W.A."

M.I.A a postat un teaser nou pentru single-ul "Powa", care urmează să debuteze în curând. Artista a făcut publice versurile melodiei şi 10 secunde din single, în care menţionează nume precum Madonna, Mariah, Rihanna sau Ariana.

Publicat

pe

Teaser MIA Powa
Teaser MIA Powa │ FOTO: twitter.com

Cântăreaţa britanică, pe numele său real Mathangi Arulpragasam nu e străină de scandaluri, având dueluri verbale cu Justin Bieber sau Lady Gaga. Ea a avut o dispută şi cu casa de discuri Interscope şi nu s-a ferit să facă gesturi obscene spre Madonna sau Nicki Minaj la Super Bowl în 2012. Noua melodie se numește "P.O.W.A." și a avut parte de un teaser vizual pe Twitter.

https://twitter.com/MIAuniverse/status/827216322228584449

Judecând după versuri (disponibile mai jos în tweet), melodia le este dedicată şi artistelor Mariah Carey, Rihanna (al cărei nume conține un typo), Ariana Grande sau Madonna. M.I.A se auto-intitulează o "Spice Girl" şi aminteşte de "girl power" în lumea muzicală. În fundal se aude un bas puternic, specific hip-hop, iar cântăreaţa britanică nu se fereşte să ne spună că este "urmărită de FBI". M.I.A a anunţat în această săptămână că se va ocupa de un eveniment cultural desfăşurat anual în Londra, sub numele de Meltdown Festival.

https://twitter.com/MIAuniverse/status/828997031670714370

Ea va supraveghea desfăşurarea sa, la Southbank Centre între 9 şi 18 iunie. Ultimul său album, "AIM" se lansa în septembrie 2016, iar artista declarase atunci că acesta e ultimul său material discografic. M.I.A a afirmat că are nevoie de o pauză şi că nu vrea să îi fie schimbat stilul sau sound-ul de marile case de discuri. Cariera britanicei are 17 ani în spate şi a inclus şi o nominalizare la Oscar în 2008, 3 nominalizări la premiile Grammy şi două premii MTV Video Music Awards câştigate.

Personaj multilateral dezvoltat, Mathangi "Maya" este şi compozitoare, producătoare, regizor, artist vizual, activist, fotograf şi designer de modă. Cariera sa a debutat ca artist vizual şi designer în 2000 şi apoi în 2002 a urmat şi debutul în muzică.

https://twitter.com/MIAuniverse/status/828992551873032192

Trending