Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Marilyn Manson postează un teaser misterios pe Instagram

Marilyn Manson pregăteşte ceea ce pare a fi cel mai misterios album al său de până acum, sub numele de "Say10". El nu a primit nici un teaser de toamna trecută până acum, deşi va debuta pe 14 februarie, fix de Valentine's Day. A sosit totuşi şi un teaser în cele din urmă, pe contul de Instagram al artistului.

Publicat

pe

Marilyn Manson teaser Say10
Marilyn Manson teaser Say10 │ FOTO: www.instagram.com

Primul şi singurul material cu rol de preview a fost un extras din clipul melodiei "Say10", lansat de Manson fix în perioada alegerilor prezidenţiale din SUA. Noul teaser de pe Instagram are doar 8 secunde şi ne prezintă un Marilyn Manson acoperit cu vaselină şi cu o vopsea albă. Acest machiaj aminteşte de clipul "Third Day of a Seven Day Binge", de pe ultimul material al artistului "The Pale Emperor".

Manson a postat şi mesajul: "Nu spune viziunea nici unui om, până ce Fiul Omului se va ridica din morţi", o anti-aluzie la Biblie probabil. Artistul shock-rock în vârstă de 48 de ani anunţa noul disc în septembrie anul trecut, afirmând că este foarte violent. Cei care au ascultat piesele ar fi afirmat că aduce cu un hibrid între "Antichrist Superstar" şi "Mechanical Animals", cele mai apreciate albume ale lui Manson.

În ultima vreme rockerul şi-a luat în serios cariera cinematografică, având un rol important în serialul "Salem". Marilyn Manson a declarat că faptul că a locuit în New Orleans pe perioada filmărilor a influenţat crearea noilor piese. Voodoo-ul, santeria, magia neagră, disecţiile şi crimele din serial au avut de asemenea o influenţă. În rolul din "Salem" artistul a lucrat cu briciuri, instrumente chiurgicale, proteze, dar şi lipitori.

Albumul "Say10" a fost coprodus de Tyler Bates, care a lucrat şi la coloană sonoră a lui "John Wick Chapter 2". Manson apelase la Bates şi pentru ultimul album din 2015, "The Pale Emperor", trecând la un sound blues rock şi hard rock.

Trending