Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Linkin Park pregătește un nou videoclip, trăit "intens" de Chester Bennington

Linkin Park pregătește un videoclip de promovare a noului single ”Heavy”. Conform lui Chester Bennington, realizarea vizualului a fost ”mai intensă” decât a multor alte clipuri ale formației.

Publicat

pe

Chester Bennington (Linkin Park) │ FOTO: www.picstopin.com

"Partea amuzantă este că, piesa asta, deși nu e heavy, m-a făcut să distrug mai multe lucruri decât orice altă piesă. Realizarea clipului a fost, pentru mine, mai violentă și mai intensă decât a oricărui alt videoclip. M-am bătut cu pumnii pe mine, pe alții din jur, am distrus diverse chestii. Am aruncat cu o lampă într-un TV. Am distrus atâtea lucruri, a fost marfă", a declarat Chester Bennington pentru Music Choice.

Piesa ”Heavy” a fost compusă și produsă de Linkin Park împreună cu Emily Wright, ce a colaborat anterior cu Miley Cyrus (“Party In the U.S.A.”), Katy Perry (“California Gurls”) și Flo Rida (“Good Feeling”).Piesa este înregistrată în colaborare cu Kiiara, al cărei single, “Gold”, s-a plasat în decembrie pe poziția a 13-a în Billboard Hot 100.

Noul single va fi inclus pe următorul album Linkin Park, "One More Light".Discul conține 10 piese noi și va fi pus în vânzare pe 19 mai.

Tracklist "One More Light" - Linkin Park:

  1. Nobody Can Save Me
  2. Good Goodbye
  3. Talking to Myself
  4. Battle Symphony
  5. Invisible
  6. Heavy
  7. Sorry for Now
  8. Halfway Right
  9. One More Light
  10. Sharp Edges
Coperta noului album Linkin Park

Coperta noului album Linkin Park

Albumul precedent al trupei Linkin Park,„The Hunting Party”, a fost lansat în iunie 2014. Cu un sound care îmbină cei 18 ani de istorie a trupei, mai zgomotos și mult mai puternic, discul a ajuns NumberOne pe iTunes în 67 de țări. Pe disc au fost invitați Tom Morello și Daron Malakian din System of a Down și Page Hamilton din trupa Helmet. Discul a fost primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, trupa renunțând de această dată la colaborarea cu Rick Rubin.

Comentează

Trending