Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Linkin Park, despre noul album: "Cred că e un disc foarte personal" - TEASER

Deși nu există încă o dată de lansare pentru noul album Linkin Park, formația își ține la curent fanii în legătură cu evoluția înregistrărilor prin intermediul canalului de YouTube. Conform unui video publicat recent, discul va conține piese ce tratează subiecte de interes într-un mod foarte personal.

Publicat

pe

Linkin Park
Linkin Park

Așa cum trupa anunța încă din iunie 2016, Linkin Park lucrează la un nou album de studio, cel de-al 7-lea din carieră. Pentru a ține fanii în suspans, trupa a publicat pe YouTube un clip din studioul de înregistrări prin care oferă noi detalii cu privire la stilul de abordare al noilor piese.

"Cred că e un disc foarte personal. Nu cred că e despre politică, sau despre lumea exterioară - multe dintre piese sunt foarte personale, simt că persoana care cântă piesa îmi vorbește mie, în mod direct, într-un mod ce dezvăluie emoții interioare. E o anume intimitate, dar nu la modul introvert", a declarat chitaristul Brad Delson într-un video publicat de formație pe YouTube.

"Sunt piese care nu vorbesc despre o anume situație, ci mai degrabă despre un mod de gândire. Sunt pur și simplu lucruri care se întâmplă în capul meu sau cu care am de-a face; pentru mine, piesa spune o poveste, dar este și un mod prin care scot la iveală aspecte din viața personală, iar în felul ăsta simt că sunt sincer. Încercăm să legăm niște conexiuni cu oamenii. Încercăm să facem un album cu piese memorabile, pe care oamenii să-și dorească să le asculte mereu", a adăugat vocalistul Chester Bennington.

Cu prilejul acestor dezvăluiri, trupa a publicat și un teaser, ce oferă fanilor o primă impresie cu privire la sound.

TEASER - Album nou Linkin Park

Albumul precedent al trupei,„The Hunting Party”, a fost lansat în iunie 2014. Cu un sound care îmbină cei 18 ani de istorie a trupei, mai zgomotos și mult mai puternic, discul a ajuns NumberOne pe iTunes în 67 de țări. Pe disc au fost invitați Tom Morello și Daron Malakian din System of a Down și Page Hamilton din trupa Helmet. Discul a fost primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, trupa renunțând de această dată la colaborarea cu Rick Rubin.

Comentează

Trending